24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Caribbean budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Pariwisata Maneka Warta

"Sandal Swipe-Stakes" Kanggo Pasangan sing Nemokake Asih Sajrone Lockdown

Sandal Gesek-Taruhan

Ahli cinta lan roman ing Sandals® Resorts ngumumake Sandal Swipe-Stakes sing anyar kanggo pasangan sing ketemu online sajrone pandemi liwat aplikasi kencan utawa media sosial. Kanthi plancongan bali, Sandals ngrencanakake menehi pasangan pacar kasebut tahap pacaran pungkasan sing ora nate entuk penghargaan kanggo pasangan sing begja nginep 3-wengi romantis ing 16 lokasi resor Termasuk Term mewah ing saindenging Karibia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Perusahaan resor mewah kalebu mewah sing misuwur amarga asmara menehi preinan impen kanggo pasangan sing "geser nengen" nalika pandemi lan ketemu online.
  2. Sandal Resorts ora sabar ngenteni kanggo menehi pasangan sing ketemu ing jarak sosial plancongan pulau romantis kanggo nyambung.
  3. Sandal percaya yen saben hubungan anyar butuh tataran sing apik banget kanggo impen.

"Urip katon beda banget kanggo kita kabeh ing taun kepungkur, utamane sing cukup beruntung 'gesek nengen' lan nemokake katresnan nalika kunci ing aplikasi kencan utawa media sosial," ujare Marsha-Ann Donaldson-Brown, Direktur Romance ing Sandal Resorts Internasional. "Saben hubungan anyar butuh tataran sing apik banget kanggo pinemu sing ngimpi. Kita ora sabar kanggo menehi pasangan sing ketemu ing jarak sosial plancongan pulau romantis kanggo ngisi ulang, nyambung lan ngrayakake kisah katresnan sing unik kanthi cara sing paling apik. ”

Saka 10 Agustus nganti 10 September 2021, pasangan bisa ndhaptar kesempatan kanggo menang 3-wengi kemewahan Termasuk® ing resor Sandal ing Jamaika, Antigua, Grenada, St. Lucia, Bahama, Barbados, lan saiki Curaçao , dibukak tanggal 14 April 2022. Kanggo mlebu Swipe-Stakes, pasangan kudu ngunggah foto utawa tangkapan layar saka pertandingan aplikasi kencan utawa obrolan media sosial kaping pisanan kanggo nuduhake wiwitan hubungane, sing kudu diwiwiti wulan Maret 2020 utawa mengko.

Sandal digawe kanggo wong loro sing kasmaran, Sandal nggabungake romantisme ing saben acara kanthi mangan lilin romantis nganti buaian banyu sing digawe banyu kanggo loro lan suite lan villa sing dirancang kanggo pamisahan utama. Nalika plancongan ing 16 lokasi pantai Sandals Resorts ing saindenging Karibia, para pasangan bisa nginep 16 restoran unik saben resort, uga bar sing paling inovatif, kayata Latitude Overwater Bar - konsep bar Overlay pertama Sandal sing nampilake 360 ° pemandangan segara lan macem-macem koktail - utawa restoran lan bar ngambang The Sandy - Sandal Royal Curaçao. Kajaba iku, para tamu duwe akses menyang olahraga dharatan lan banyu sing ora ana enteke, kayata snorkeling lan dayung, uga hiburan awan lan wengi, nggawe pertemuan khusus kanggo wong loro sing "kabeh butuh katresnan. . "

Kanggo ngetik Sandal Swipe-Stakes, bukak: https://www.sandals.com/swipestakes/

Kanggo sinau luwih lengkap babagan cara Sandals Resorts ngewangi siji bejo saka katresnan virtual menyang plancongan pulau, bukak: https://www.sandals.com/blog/swipe-right-on-sandals/

Sandal® Resor:

Sandals® Resorts nawakake wong loro sing tresna banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia. Kanthi 16 setelan pantai sing apik ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan Curaçao, Sandals Resorts nawakake rangkuman kualitas luwih akeh tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki. Signature Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Butler Inggris Profesional; Spa Red Lane; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, nyedhiyakake minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing dikustomisasi kabeh eksklusif Sandal Resorts. Sandals Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing luwih apik sing dirancang kanggo menehi kapercayan utama kanggo para tamu nalika plancongan ing Karibia. Sandals Resorts minangka bagean saka sandal Resorts International (SRI) duweke kulawarga, sing didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Pantai Resor lan minangka perusahaan resor sing kalebu ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandal Resorts Luxury Included®, bukak www.sandal.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar