24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

Sinau Pra-Pertunjukan Gratis ing IMEX Amerika

amerika imex
Amerika IMEX

Psikiater sing terlatih ing Harvard, pimpinan keberlanjutan global, juara desain acara, ahli prilaku manungsa, lan penjelajah alas sing wani kabeh sinau ing Smart Monday, didhukung dening MPI.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Anyar kanggo 2021 minangka seri "Headliners," kabeh pamicara sing misuwur ing lapangan.
  2. Pembelajaran pra-pertunjukan kalebu Forum Rapat Eksekutif, Forum Kepemimpinan Asosiasi, lan Dheweke Tegese Bisnis.
  3. Sesi khusus kanggo macem-macem klompok industri ngidini para pamiarsa nggawe pengalaman Senin Cerdas.

Ana agenda fokus ing masa depan kanggo Senin Cerdas - dina pembelajaran gratis, lengkap tanggal 8 November, sadurunge IMEX America diwiwiti tanggal 9-11 November ing Mandalay Bay, Las Vegas.

Dokter, panulis lan wirausaha sosial global, Dr. Shimi Kang, miwiti dina sing akeh kekuwatan. Profesor Associate Klinis saka Universitas British Columbia, Dr. Kang bakal ngirim intine Smart Monday. "Kanggo kula, bidang ilmu pengetahuan sing paling apik lan subyek karyaanku yaiku ilmu saraf manungsa - panelitian babagan sapa sejatine kita lan kenapa kita ngrasakake lan tumindak kaya ngono. Ing ilmu pengetahuan, kita nemokake akeh wangsulan lan uga inspirasi kanggo ngupayakake ilmu, ”jarene. Ngirim sinau paling anyar babagan ilmu saraf kesehatan mental, ketahanan, kepemimpinan lan kinerja, Dr Kang bakal nyedhiyakake "resep" adhedhasar riset sing bisa langsung ditrapake kanggo kesehatan, semangat lan tujuan sing luwih apik.

Dr. Shimi Kang, dokter, panganggit lan wirausaha sosial global.

Headliner ndhuwur tagihan kasebut

Anyar kanggo 2021 minangka seri 'Headliners,' kabeh pamicara sing misuwur ing bidhang. Dheweke dadi program pembelajaran pre-show sing akeh, uga kalebu Forum Rapat Eksekutif, Forum Kepemimpinan Asosiasi lan She Means Business, sawijining acara gabungan IMEX lan majalah TW, sing didhukung MPI.

• Janet Sperstad, Direktur Fakultas ing Madison College lan Guy Bigwood, Direktur Gerakan Kelestarian Destinasi Global bebarengan bakal melu sesi: Masa depan sing kita karepake: Catalisa revolusi regeneratif. Iki bakal dibangun ing IMEX riset dheweke dadi panulis sing nyakup alam ruang lan kepiye cara nyakup prinsip ekonomi bunder dadi desain acara.

• Pendhiri Kumpulan Desain Event Ruud Janssen lan Roel Frissen ndeleng dawa babagan desain acara. Ing sesi kasebut, DESAIN GANTI - Ningkatake kabisan supaya katon lan tumindak saiki, dheweke bakal ngetokake seruan kanggo nggunakake prospek sing fokus ing mangsa ngarep.

• Kepiye yen para perencana acara ngalih saka demografi lan ngetrapake nilai-nilai inti manungsa kanggo nggawe prastawa sing pancen kuat? Iki minangka pitakon sing digawe David Allison pangadeg Valuegraphics. Datas data global sing mbebayani nuduhake kenapa regane kita - dudu demografi - sing nyurung lan nyebabake prilaku lan njupuk keputusan. Rungokake wawancara IMEX Podcast karo David kene.

• Headliner pungkasan bakal nggawa para pamiarsa lelungan menyang ara-ara samun. Daniel Fox, panjelajah, fotografer alam, penggemar satwa, lan panganggit nuduhake pengalaman off-grid ing Aturan FOX: Apa wektu ing pasamunan mulang babagan ngatur risiko, kahanan sing durung mesthi, pangowahan lan cara ngetrapake pelajaran kasebut supaya bisa urip kanthi luwih akeh

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar