24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
budaya Hak-hak manungsa Italia Breaking News LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Gaya Italia LGBTQ + Dina Pariwisata

LGBTQ World + Dina Pariwisata

10 Agustus ngarep bakal dadi Hari Pariwisata LGBTQ + Dunia, didegake ing negara-negara Amerika Latin lan diadopsi ing level internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Italia teka janjian iki ing World Tourism LGBTQ + kanggo kaping pisanan karo agensi liyane.
  2. Tandatangan bareng ing Protokol Diversitas & Gawan yaiku ENIT Badan Pariwisata Nasional, Asosiasi Pariwisata Gay & Lesbi Italia AITGL, lan Grup Sawab & Pantai.
  3. Protokol anyar kasebut ndeleng Italia, kaya tujuan internasional utama, nggunakake kabijakan Manajemen Diversitas kanggo nyiapake janjian penting ing taun 2022.

Proses iki diluncurake amarga nominasi "Konvensi IGLTA 2022 ing Milan" Italia. Presiden IGLTA Alessio Virgili, "IGLTA 2022 Konvensi ing Milano bakal katon kaya suar ing Italia. ”

Pariwisata LGBTQ + ing Italia wiwit jaman anyar. Kantor ENIT ing saindenging jagad menehi kontribusi kanggo riset sektor kanthi dhukungan saka Komite Ilmiah AITGL, ing endi para eksponen industri pariwisata lan institusi Italia melu.

Presiden Virgili ujar: "Pariwisata LGTBQ + ngasilake turnover 2.7 milyar euro ing Italia. Aku bangga bisa nggayuh tonggak sejarah iki sawise prasetya dawa babagan pertumbuhan pasar iki kanthi dhukungan saka akeh institusi lan bisnis. ”

"IGLTA Konvensi wis ngalami momen sing positif banget, tambah Virgili, "lan pengaruh ekonomi sing bisa digawe sentimen iki mesthi bakal nuduhake pertumbuhan luwih lanjut kanggo negara kita, ngasilake 2 yuta dolar mung kanggo layanan tambahan kanggo Milan sing nganakake acara iki."

Pariwisata LGBTQ + minangka sektor sing kuwat banget sing ngembangake minat sing spesifik sing ndorong sektor pariwisata. Italia nyathet 10 persen saka total lelungan LGBTQ + sing nawakake kesempatan kanggo perusahaan sing pengin macem-macem lan nandur modal ing segmen penting iki sing nduweni kualifikasi Italia minangka negara sing apik.

Keamanan, sing wis penting banget kanggo turis LGBTQ +, dirayakake ing saindenging jagad taun iki kanthi tema "Pengalaman luwih aman kanggo turis LGBTQ +, kanggo lelungan menyang pariwisata inklusif."

"Tingkat sukses saiki, asil pirang-pirang taun kerja, uga minangka kemenangan lan keuntungan komersial kanggo kabeh operator Italia ing sektor kasebut," ujare Virgili.

LGBTQ World + Dina Pariwisata dirayakake tanggal 10 Agustus saben taun lan nglibatake upacara, pratelan lan kegiyatan. Dina kasebut uga ngurmati para pionir ing lelungan sing wis mbukak dalan lan nggawe perjalanan luwih aman turis gay, lesbi, biseksual, lan trans lan ngakoni manawa wong-wong sing prioritas ngurmati keragaman ing bisnis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Warta apik tenan! Miturut survey anyar, komunitas LGBTQ + Italia, Puglia minangka tujuan musim panas LGBTQ + sing disenengi ing Italia. Puglia uga diakoni sacara internasional minangka salah sawijining tujuan gay paling apik ing Eropa kanggo para plancong LGBTQ +. Sing nggawe Puglia dadi papan sing paling pas tanggal 5 Agustus 10.