24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Aruba Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Eswatini Warta Breaking Prancis Warta Breaking Polinesia Prancis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Islandia Israel Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

STOP: 80 negara kalebu Inggris, UAE, Prancis, Israel, Thailand, Aruba tanpa dhaptar lelungan!

Aja lelungan menyang Aruba, Eswatini, Prancis, Islandia, Israel lan Thailand
Aja lelungan menyang Aruba, Eswatini, Prancis, Islandia, Israel lan Thailand
ditulis dening Harry Johnson

Miturut CDC, negara sing ditunjuk minangka "COVID-19 berisiko banget" duwe luwih saka 500 kasus saben 100,000 warga sajrone 28 dina kepungkur. Warga AS ora kudu lelungan menyang negara kasebut, kajaba vaksin kabeh. Dina iki ana 7 negara liyane sing ditambahake ing dhaptar iki.

Print Friendly, PDF & Email

Dhaptar saka 80 negara paling bahaya sing bisa dituju saiki miturut CDC

  • Wong Amerika dielingake babagan risiko lelungan sing gedhe nalika ngunjungi Prancis, Israel, Thailand, Aruba, Islandia lan Eswatini.
  • CDC nganyari dhaptar tujuan sing berisiko tinggi, nambahake 7 tujuan wisata lan pariwisata sing populer ing kategori 4. aja lelungan ”kategori XNUMX. (ancaman paling dhuwur).
  • Pamrentah AS nyaranake mung wong Amerika sing divaksinasi sing kudu lelungan menyang Prancis, Israel, Thailand, Aruba, Islandia lan Eswatini

The Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) dina iki ngumumake tambahan pitung negara liyane menyang dhaptar 'Level 4' ing negara-negara sing menehi ancaman virus corona paling gedhe kanggo pengunjung.

Ing pandhuane, CDC nyaranake supaya ngindhari lelungan menyang tujuan sing diwenehi label minangka, "Level 4: COVID-19 dhuwur banget," uga para wisatawan sing divaksinasi kanthi lengkap.

Miturut CDC, negara sing ditunjuk minangka "COVID-19 berisiko banget" duwe luwih saka 500 kasus saben 100,000 warga sajrone 28 dina kepungkur.

7 negara sing mentas ditambahake ing CDC Dhaptar "Tingkat 4: COVID-19 dhuwur banget" tanggal 9 Agustus 2021, yaiku:

  1. Aruba

2. Eswatini

3. France

4. Polynesia Prancis

5. Iceland

6. Israel

7. Thailand

Regulator AS uga ujar manawa ana warga Amerika sing kudu lelungan menyang lokasi kasebut kudu divaksin kabeh.

"Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap cenderung ora nyebar lan nyebarake COVID-19. Nanging, lelungan internasional nduwe risiko tambahan, lan uga para plancong sing divaksinasi bisa uga duwe risiko tambah akeh lan bisa nyebarake varian COVID-19, "ujare. CDC ing pandhuane.

Minggu kepungkur CDC nambahake 16 negara ing kategori risiko "dhuwur banget". Organisasi kasebut rutin nganyari dhaptar bewara lelungan saka Level 1 ("kurang") nganti Level 4 ("dhuwur banget").

Saiki, CDC ngelingake Warga Amerika supaya lelungan menyang negara lan wilayah ing ngisor iki. Anehe kalebu ing Kepulauan Virgin AS, sing kalebu bagean saka Amerika Serikat.

Aja lelungan menyang tujuan kasebut. Yen sampeyan kudu lelungan menyang tujuan kasebut, priksa manawa sampeyan divaksinasi sadurunge lelungan.

Iki dhaptar lengkap kategori Kategori 4 miturut Pusat Kontrol Penyakit ing Amerika Serikat.

Aja lelungan menyang 80 negara sing kacathet:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Sawetara negara sing ora bisa dituju
    Kajaba vaksin kabeh minangka negara sing paling divaksinasi ing saindenging jagad.