24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel angkara budaya News tanggung jawab Keslametan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kutha AS Paling Apik kanggo Nglamar Apocalypse Zombi

Kutha AS Paling Apik kanggo Nglamar Apocalypse Zombi
Kutha AS Paling Apik kanggo Nglamar Apocalypse Zombi
ditulis dening Harry Johnson

Elingi: Yen sampeyan nate nemoni zombie nyata, target kanggo kepala!

Print Friendly, PDF & Email

Endi wong urip duwe kesempatan paling apik kanggo mbela awake dhewe sajrone pambrontakan zombie?

  • Surf City USA ora mung kutha rata-rata pantai California.
  • Umume kutha ing sisih ngisor rangking saka Kulon.
  • Dheweke ujar manawa kepala loro luwih apik tinimbang siji, lan mesthine sejatine kanggo mecah melodi zombie. 

Setahun kepungkur wis liar - dadi ora dikarepake - nanging apa sing bakal dadi luwih elek? Zombi

Kepiye sampeyan bisa urip ing kiamat zombie? Ing CDC nimbang masalah kasebut, sanajan pipi ing basa zombie.

Kutha AS Paling Apik kanggo Nglamar Apocalypse Zombi

Nanging ing acara (ora mungkin?) Pambrontakan zombie, ing endi wong urip duwe kesempatan paling apik kanggo mbela awake dhewe?

Inspirasi dening Pandhuan Persiapan Zombie CDC 101, para ahli ndudhuk kuburan data kanthi pangkat 2021 Kutha Terbaik kanggo Nglindhungi Apocalypse Zombi.

Peringkat kasebut mbandhingake 200 paling gedhe US kutha kanthi 23 indikator utama kesiapan zombie - saka bagean saka populasi kesehatan fisik sing apik nganti bagean omah sing kasedhiya kanthi ruang paling ngisor nganti aksesoris moro.

Priksa 10 kutha paling apik (lan 10 paling ala) kanggo nglawan para mayit ing ngisor iki, banjur sawetara sorotan lan sorotan saka laporan kasebut.

Kutha 2021 Paling Apik kanggo Nglamar Apocalypse Zombi
UrutanCity
1Pantai Huntington, CA
2Bellevue, WA
3Alexandria, VA
4Minneapolis, MN
5Vancouver, WA
6Seattle, WA
7St Paul, MN
8Benteng Collins, CO
9Benteng Lauderdale, FL
10Hollywood, FL
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar