24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Caribbean Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika njaluk supaya petugas pariwisata divaksinasi

Bartlett muji NCB nalika ngluncurake inisiatif Portofolio Dampak Respon Pariwisata (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett wis menehi panjaluk kanggo para turisme sing durung divaksinasi, kalebu sing ana ing sub sektor sing ana gandhengane karo kapal pesiar, supaya divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Jamaika ujar manawa para pekerja ngarep duwe peran penting kanggo mulihake ekonomi lan kesejahteraan negara kasebut.
  2. Sadurunge mbesuk maneh industri pelayaran kasebut, Menteri pengin masarakat saiki divaksinasi.
  3. Jalur pelayaran seneng banget nerusake lelungan menyang Jamaika nanging kudu netepi pandhuan sing wis ditemtokake.

"Para pekerja pariwisata kudu eling yen dheweke minangka pekerja garis depan sing penting sing duwe peran kritis kanggo mulihake ekonomi nasional lan kesejahteraane dhewe. Mula, dheweke kudu melu mbantu ngatasi kemunduran saiki sing digawe dening pandemi COVID-19 kanthi nggunakake vaksin, ”jarene Pak Bartlett.

Daya tarik kasebut nyebabake latar mburi upaya kanggo ningkatake level vaksinasi kanthi lokal lan ekspektasi sing saya dhuwur bali saka kapal pesiar menyang pelabuhan Jamaika sajrone rong minggu.

"Pengiriman pelayaran minangka bagean integral saka produk pariwisata lan driver penting ing babagan pengunjung lan pengeluaran. Ewonan wong Jamaah gumantung karo industri pelayaran, lan kita ngarep-arep bisa bali, ”ujare Menteri Bartlett.

Dheweke ujar manawa sanajan kegiatan pelayaran ing pelabuhan Jamaika ora aktif sajrone setengah taun kepungkur, "kita terus investasi ing pengembangan pariwisata pesiar, sing penting banget kanggo pemulihan sektor pariwisata. JAMVAC (Jamaica Vacations Ltd.) ngupayakake upaya kasebut nalika kita ngupayakake krisis iki kanggo njupuk pendekatan kolaboratif anyar sing bakal ngasilake penumpang, jalur pelayaran lan Destinasi Jamaika. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar