24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

CEO Anyar Nggawe Helm ing Resor Vail

CEO Anyar Nggawe Helm ing Resor Vail
Kirsten Lynch ditunjuk dadi CEO wanita Vail Resorts pisanan
ditulis dening Harry Johnson

Lynch gabung karo Vail Resorts ing taun 2011 dadi chief marketing officer lan sadurunge nyekel jabatan kepemimpinan senior ing PepsiCo lan Kraft Foods.

Print Friendly, PDF & Email

Kirsten Lynch, Kepala Marketing Officer saiki, bakal diangkat dadi CEO wanita pertama lan Anggota Dewan Vail Resorts

  • Rob Katz, kepala pejabat eksekutif Perusahaan saiki, bakal diangkat dadi ketua eksekutif dewan.
  • Rob Katz bakal tetep aktif lan melu keputusan lan prioritas utama Vail Resorts. 
  • Ryan Bennett, sing saiki dadi wakil presiden pemasaran, bakal diangkat dadi kepala pejabat pemasaran Vail Resorts.

Vail Resorts, Inc. dina iki ngumumake manawa Kirsten Lynch, kepala pejabat pemasaran Perusahaan, bakal diangkat dadi pejabat eksekutif lan dipilih dadi direksi Perusahaan, wiwit tanggal 1 November 2021.

CEO Anyar Nggawe Helm ing Resor Vail

Ing wektu kasebut, Rob Katz, kepala pejabat eksekutif Perusahaan saiki, bakal diangkat dadi ketua eksekutif dewan lan tetep aktif lan melu keputusan strategis utama lan prioritas Vail Resorts. Kajaba iku, ing wektu kasebut, Ryan Bennett, sing saiki dadi wakil presiden pemasaran, ngunggahake penghasilan, bakal diangkat dadi kepala pejabat pemasaran Vail Resorts.

Lynch melu Resor Vail ing 2011 minangka kepala pejabat pemasaran lan sadurunge nyekel jabatan kepemimpinan senior ing PepsiCo lan Kraft Foods. Lynch minangka anggota direksi Stitch Fix, Inc., lan ing taun 2019, dheweke dadi dhaptar CMO Forbes 'sabanjure, sing diakoni minangka salah sawijining 50 pimpinan pemasaran ganti game paling dhuwur. Lynch tansaya gedhe ing Chicago, main ski ing umur enem taun saiki, Wilmot Mountain sing diduweni Vail Resorts. Dheweke saiki urip ing Boulder, Colorado karo bojone lan anak loro.

"Sajrone 10 taun karo Perusahaan, Kirsten wis tanggung jawab kanggo transformasi lan sukses upaya pemasaran data-data Vail Resorts lan dadi pendorong utama pertumbuhan, stabilitas lan nggawe nilai Perusahaan," ujare Katz. "Saliyane duwe kaprigelan bisnis sing luar biasa, Kirsten minangka pimpinan sing paling semangat lan semangat sing aku kerja bareng. Antusiasme sing luar biasa kanggo vitalitas jangka panjang olahraga kita lan komitmen sing dhuwur banget kanggo pengembangan kepemimpinan ing Perusahaan bakal nggawe pimpinan Vail Resorts sing luar biasa. Kirsten uga bakal dikepung karo tim eksekutif sing kuat lan kuwat. ”

"Iki minangka kehormatan kanggo mimpin Vail Resorts dadi CEO lan mbangun warisan Rob sing nggambarake pengalaman gunung," ujare Lynch. "Aku semangat babagan Perusahaan iki, budaya kepemimpinan sing wis dibangun lan 55,000 karyawan sing nggawe Vail Resorts dadi pimpinan industri. Ngarep-arep, aku seneng banget babagan kesempatan tuwuh sing luar biasa kanggo Vail Resorts lan setya nggawe olahraga lan Perusahaan dadi luwih macem, kalebu lan bisa diakses. Bareng, kita bakal ngembangake bisnis, inovasi lan terus ngupayakake misi nggawe Pengalaman Seumur Hidup kanggo tamu lan karyawan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar