24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Hotel & Resor rapat News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Dianyari | Watesan COVID Anyar ing Hawaii Kanggo Pengunjung & Warga

David Ige
Gubernur Konferensi Gubernur Hawaii Ige 10 Agustus
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaii wiwit saka infeksi COVID paling murah, nganti nomer vaksinasi paling dhuwur ing Amerika Serikat, nganti sawetara tingkat infeksi paling dhuwur, nalika pariwisata saya berkembang. Dina iki, Gubernur Ige bereaksi sawise rumah sakit wis cukup Aloha Negara.

Print Friendly, PDF & Email

Gubernur Hawaii Ige ujar manawa watesan anyar kanggo warga lan pengunjung dileksanakake kanthi cepet

  • Gubernur Hawaii David Ige ngumumake langkah-langkah anyar kanggo nyuda nyebarake varian Delta COVID-19 ing negara kasebut.
  • Kapasitas ing restoran, gym, setelan njero ruangan disetel nganti 50%.
  • Pelindung ing perusahaan kaya restoran kudu adoh saka 6 kaki.

Kanthi COVID nambah kontrol ing Hawaii, kabutuhan supaya industri plancongan lan pariwisata berkembang kanthi cepet bisa uga wis nyebabake watesan sing ditindakake dening Gubernur David Ige saiki.

Akeh pengunjung lan warga bisa uga seneng banget mbatesi watesan.
Iki kalebu pelanggar karantina, cathetan vaksinasi CDC palsu, lan pertemuan ilegal. Gubernur ujar manawa pelanggaran kasebut dituntut kanthi agresif, nanging ora cukup sumber daya manungsa ing departemen polisi kanggo ngoyak kabeh pelanggar.

Minangka restoran saiki, bar, gym ing Negara Bagian Hawaii kudu ngatasi watesan maneh.

Perusahaan kasebut diijini tetep mbukak, nanging watesan kapasitas nganti 50%.
Kapasitas njero ruangan maksimal ing toko lan papan liyane yaiku 10, ing njaba 25.

Umume restoran ing wilayah wisata kaya Waikiki sing terus mbukak kapasitas tanpa watesan, iki bakal dadi tantangan uga kanggo industri plancongan lan turis ing booming ing Hawaii.

Watesan alus dibandhingake karo kunci lengkap sing dileksanakake setaun kepungkur kanthi jumlah infeksi luwih murah tinimbang saiki

Gubernur ngindhari tanggepan yen bakal diwatesi kapasitas hotel lan ora nanggapi eTurboNews ing konferensi pers dina iki babagan masalah iki.

Gubernur ujar manawa ora bakal ana perubahan utawa watesan liyane kanggo para pelancong sing pengin ngunjungi Aloha Negara. Program lelungan sing aman bakal tetep kaya pengunjung sing divaksinasi sing bisa teka tanpa tes tambahan.

Gubernur ngakoni ana kekurangan tes.

Pernikahan, panguburan, greja, konser, lan acara olahraga kanthi 50 wong luwih kudu disetujoni dening panguwasa County luwih dhisik.

Ing konferensi pers saiki Walikota saka kabeh Kepulauan Hawaii ndhukung keputusan kasebut dening Gubernur Ige.

Walikota ing Maui prihatin babagan rumah sakit lan ICU sing ngoperasikake kapasitas.

Dheweke ujar manawa masarakat golek layanan darurat ing rumah sakit lan ora bisa ngirim, iki garis abang, lan kita kudu tumindak.

Ukara persis saka urutan Darurat dening Gubernur Hawaii Ige

PESAN EKSEKUTIF No. 21-05
(Watesan statewide kanggo klumpukan sosial, restoran, bar,
lan Perusahaan Sosial)
Déné, tanggal 4 Maret 2020, aku nerbitake Proklamasi sing negesake negoro
darurat kanggo nyengkuyung tanggepan Negara lan kabupaten sing isih ana ing Penyakit Coronavirus
(COVID19);
KANGGO, sabanjure aku nerbitake sawetara proklamasi sing ana gandhengane karo pandemi COVID19, kalebu proklamasi sing inter alia nundha undang-undang tartamtu kanggo ngaktifake
Tanggepan negara lan kabupaten kanggo COVID-19; lan ngetrapake mandiri wajib kanggo kabeh wong sing mlebu ing Negara kasebut lan lelungan ing antarane kabupaten, sing diwajibake
praktik aman kanggo nyuda panyebaran COVID-19, lan nggawe vaksinasi lan
kabijakan pengujian kanggo kabeh karyawan Negara lan kabupaten;
Amarga iku, Delta, saringan virus SARS-CoV-2 sing nular banget, nyebabake
nomer kasus spiking ing saindenging jagad lan ing Amerika Serikat, lan
terus nyebar kanthi tingkat sing nguwatirake ing Negara kita;
KANGGO, varian Delta saka virus SARS-CoV-2 wis ngowahi kursus
pandemi ing Negara kita kanthi cepet, saengga COVID-19 tetep mbebayani
kesehatan, keamanan, lan kesejahteraan masarakat Hawai'i lan mbutuhake sing cepet lan
manungsa waé, gaweyan, lan pengorbanan serius kanggo kabeh wong ing Negara supaya ora diatur
galur sistem kesehatan kita lan pengaruh bencana liyane kanggo Negara;
Nadyan, sanajan sukses upaya mitigasi lan vaksinasi Negara,
adhedhasar kedadeyan pungkasan babagan kedadeyan COVID-19 sing dumadakan minangka asil saka
Varian Delta, rawat inap ing rumah sakit, lan pati lan rekomendasi kuwat saka kita
Departemen Kesehatan lan ahli liyane sing nulungi tanggepan COVID-19 sing lagi aktif,
2 saka 3
implementasine watesan statewide kanggo klumpukan sosial, uga tambahan
prekara kanggo restoran, bar, lan perusahaan sosial prelu.
Saiki, aku, David Y. Ige, Gubernur Hawai'i, miturut
panguwasa eksekutif miturut artikel V Konstitusi Negara Bagian Hawai'i, bab
127A, Undang-Undang Revisi Hawai'i, lan kabeh panguwasa sing ditrapake liyane, coba ayo,
wiwit tanggal 10 Agustus 2021, ing ngisor iki:

  1. Kanggo implementasi negara bagean lan kaya sing ditegesake dening saben kabupaten (lan ing
    sesuai karo definisi sing ditemtokake dening saben kabupaten):
    a. Pakumpulan Sosial. Klumpukan sosial njero ruangan luwih saka sepuluh
    wong lan pakumpulan sosial ruangan sing luwih saka rong puluh lima wong dilarang.
    b. Restoran, Bar, lan Properti Sosial. Restoran, bar,
    lan perusahaan sosial bakal ngetrapake pedoman ing ngisor iki nalika njaga
    ukuran kumpul sosial sing dibutuhake ing ndhuwur lan bisa uga ditemtokake dening
    kabupaten:
    aku Para pelindung kudu tetep lungguh karo partai.
    ii. Enem kaki jarak kudu dijaga ing antarane klompok.
    iii. Ora campuran.
    iv. Topeng kudu dienggo saben wektu kajaba nalika mangan kanthi aktif
    utawa ngombe.
    c. Acara Profesional. Acara profesional kudu sesuai karo kabeh negara lan
    prentah kabupaten, aturan, lan arahan babagan operasi. Sing ngatur profesional
    acara sing luwih gedhe saka seket (50) wong, kanggo mesthekake praktik aman sing cocog, kudu
    ngabari lan takon karo agensi kabupaten sing cocog kanthi cukup sadurunge ana acara kasebut
    3 saka 3
    d. Watesan Kapasitas njero ruangan. Kanggo kabeh kegiatan sing duwe risiko dhuwur, njero ruangan
    kapasitas disetel ing 50%. Iki kalebu bar, restoran, gym, lan sosial
    panyiapan.
  2. Watesan statewide sing kasebut ing kene ora bakal mengaruhi kabupaten
    COVID-19 kabijakan babagan kategori kegiatan liyane.
  3. Kabeh langkah sing kasebut ing kene bakal dileksanakake dening kabupaten miturut
    pesenan, aturan, lan arahan kabupaten sing ngenali pelanggaran lan dendha kanggo saben kabupaten.
  4. Pesenan iki ngluwihi pesenan, aturan, utawa arahan sing kurang mbatesi
    kabupaten nganti wates sing dibutuhake kanggo nindakake watesan lan watesan
    sing isine ing kene.
  5. Ora preduli ketentuan sing ditemtokake ing kene, walikota kabupaten apa wae
    bisa uga ngetokake perintah, aturan, utawa arahan sing luwih mbatesi.
  6. Kajaba supaya ora diganti karo perintah sabanjure, Pesen Darurat iki bakal
    dipungkasi tanggal 18 Oktober 2021.
    Rampung ing State Capitol, Honolulu,
    Negara Bagian Hawai'i, dina kaping 10 ing
    Agustus, 2021.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar