24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

COVID Pass Kanggo Turis Non-EU sing dikenalake ing Prancis

Prancis Ngenalake COVID Pass Kanggo Turis Non-EU
Prancis Ngenalake COVID Pass Kanggo Turis Non-EU
ditulis dening Harry Johnson

Turis non-UE sing wis ana ing Prancis bisa nampa kode QR sing bakal valid minangka sertifikat COVID Prancis.

Print Friendly, PDF & Email

Sistem anyar mung mbukak kanggo turis non-UE sing wis ana ing Prancis utawa sing bakal teka ing Prancis sadurunge tanggal 15 Agustus

  • Turis asing non-UE sing wis divaksinasi karo vaksin sing disetujoni dening European Medicines Agency (EMA) utawa sing padha karo bisa entuk sertifikat COVID sing sah ing Prancis.
  • Vaksin sing disetujoni yaiku Pfizer, Moderna, AstraZeneca lan Johnson & Johnson (Jansen).
  • Panjaluk babagan kedatangan sawise 15 Agustus bakal diproses mengko.

Tanggal 9 Agustus 2021, Kementerian Eropa lan Luar Negeri ngetrapake sistem khusus kanggo ngaktifakeEU turis manca negara sing wis divaksinasi karo vaksin sing disetujoni dening Badan Obat Eropa (Ema) utawa sing padha kanggo entuk sertifikat COVID sing sah ing Prancis. Vaksin sing disetujoni yaiku Pfizer, Moderna, AstraZeneca lan Johnson & Johnson (Jansen).

Prancis Ngenalake COVID Pass Kanggo Turis Non-EU

Kanggo sementara, sistem iki mung mbukak kanggo turis non-UE sing wis mlebu France utawa sing bakal teka ing Prancis sadurunge Agustus 15. Panjaluk babagan kedatangan sawise 15 Agustus bakal diproses mengko.

Jean-Baptiste Lemoyne, Menteri Negara Pariwisata, Warga Prancis ing luar negeri lan Francophonie ngumumake tanggal 9 Agustus 2021:

"Sesuai karo keputusan Presiden Republik, Emmanuel Macron, kita wis nyelehake karo Menteri Eropa lan Luar Negeri sistem kanggo turis non-UE sing wis ana ing Prancis nampa kode QR sing bakal ditrapake minangka sertifikat COVID Prancis. Mulai dina iki, Senin, 9 Agustus jam 4:30 sore wektu Prancis, turis asing bisa ngirim lamarane. Kanggo njaluk kode QR, cukup email karo bukti vaksinasi, dokumen identitas, formulir aplikasi sing bisa diunduh lan tiket maskapai. ”

Wiwit 21 Juli, ing Prancis "Pass Sanitaire" dibutuhake kanggo mlebu museum, bioskop lan situs liyane lan atraksi ing Prancis lan wiwit tanggal 9 Agustus kanggo ngakses restoran, kafe, sepur, penerbangan domestik lan papan liyane ing njero ruangan liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar