24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Industri Hospitality India Breaking News Kabar Breaking Kazakhstan News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

India - Pariwisata lan Perjalanan Kazakhstan: Apa sing Disedhiyakake?

Perjalanan lan Pariwisata India lan Kazakhstan
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI) lan Pariwisata Kazakhstan wis nandatangani Memorandum of Understanding (MOU) dina iki, Selasa, 10 Agustus 2021. Para penandha yaiku Ibu Jyoti Mayal, Presiden, TAAI, lan Pak Kairat Sadvakassov, Wakil Ketua. Dewan Pariwisata Kazakhstan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Promosi Pariwisata India lan Kazakhstan kudu nyakup pitulung bilateral ing organisasi acara, webinar, pameran dagang, lan program pelatihan.
  2. Anggota TAAI bakal nampilake segmen mlebu lan MICE operator tur lan turis Kazakhstan.
  3. Pelancong ing paling bandara Kazakhstan kudu mindhai kode QR khusus kanggo ngerti kesehatane ana ing level status "Ijo" - tes PCR negatif utawa paspor vaksinasi.

MOU iki tujuane kanggo ningkatake minat lan turisme ing antarane Kazakhstan lan India liwat kerja sama lan hubungan kolaboratif lan liwat owah-owahan kanthi timbal balik.

Promosi produk pariwisata bakal nyakup pitulung bilateral kanggo ngatur acara lan nduduhake potensi turisme saka 2 negara kasebut sajrone pameran dagang lan program pelatihan lan webinar liwat luwih saka 2,500 anggota TAAI ing India.

Anggota TAAI bakal entuk kesempatan kanggo nampilake "India Luar Biasa" menyang segmen mlebu lan MICE kanggo operator tur lan turis Kazakhstan.

Upacara iki ditandhani kanthi ana wakil TAAI Pak Jay Bhatia, Wakil Presiden; Pak Bettaiah Lokesh, Sekretaris Jenderal Kehormatan; Pak Shreeram Patel, Hon. Bendahara; Pak Anoop Kanuga, Ketua Dewan Pariwisata; lan Dr. Himanshu Talwar, Direktur Eksekutif (TAAI). Saka ing Pariwisata Kazakhstan Departemen yaiku Pak Daniyel Serzhanuly, Direktur Pariwisata MICE, lan Pak Galimzhan Seilov, Manajer Senior, Pariwisata.

Perwakilan saka loro pihak ngucapake matur nuwun lan matur suwun kabeh lan menehi cathetan komitmen sing gedhe tumrap pertumbuhan lan pengembangan pariwisata bi-lateral antarane India lan Kazakhstan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar