24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Mbangun maneh Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Langit Bandara London Heathrow Wis Biru Dadi Prahara

LHR1
LHR1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Amarga luwih akeh negara sing ngetrapake tonggak vaksin nalika njaga tingkat infeksi sing sithik, pambukaan link dagang penting kayata Kanada lan Singapura penting banget kanggo bisnis Inggris. Link perdagangan sing parah kudu dipulihake maneh yen data ngidini, lan Pamrentah UK ora kudu nundha keputusan penting kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

LHR ngarep-arep petualangan liyane

  • Pengurangan watesan perjalanan luwih lanjut ing wulan Juli nyebabake kenaikan penumpang 74% dibandhingake karo Juli 2020. Kanthi kapercayan konsumen sing mundhak, luwih saka 1.5 yuta wisatawan liwat Heathrow ing wulan pungkasan, kanthi jumlah penumpang saben wulan paling dhuwur wiwit Maret 2020. Relaksasi kasebut aturan kasebut nyedhiyakake dorongan sing dibutuhake banget kanggo industri perjalanan ing Inggris, lan nggawe wong ing saindenging Inggris bisa ngarep-arep pertemuan ulang musim panas sing luwih normal karo kulawarga lan kanca-kanca ing luar negeri.
  • Nomer penumpang Amerika Utara saya gedhe meh 230% YoY, lan New York JFK ngrebut papan paling dhuwur minangka rute paling populer ing Heathrow. Ing pungkasan minggu iki, Heathrow bakal nambah tawaran transatlantik, amarga dheweke nampani jetBlue operator Amerika. Kanthi saiki, para pengunjung AS sing wis divaksinasi bisa lelungan menyang Inggris tanpa prelu karantina, tenaga kerja gabungan UK / AS kudu duwe kapitalisasi peluncuran vaksin sing misuwur ing Inggris lan entuk kesepakatan timbal balik kanggo para plancong ing Inggris sing divaksinasi.
  • Sanajan wis ana tanda pulih, angka penumpang isih mudhun luwih saka 80% ing pra-pandemi Juli 2019, amarga hambatan lelungan isih ana. Para menteri komitmen kanggo nyuda biaya uji coba luwih saka telung wulan kepungkur, nanging Inggris tetep dadi outlier nalika Eropa nyuda rega lan ing sawetara kasus, mudhun. Kangge, biaya tes ing Inggris tetep nglarang kanggo akeh, amarga industri njaluk PPN dibusak, saliyane nggunakake aliran lateral sing luwih murah kanggo tujuan sing duwe risiko kurang. Iki bakal njaga masarakat supaya aman lan ora supaya plancongan dadi lestarekake tumrap wong sing sugih.

Rong minggu kepungkur, juru bicara bandara LHR ngandhani eTurboNews , ing Bandara London pengin wong sing divaksinasi bisa lelungan maneh. Apa dheweke entuk kekarepan?

Heathrow Chief Operating Officer, Emma Gilthorpe ujar: “Pungkasane, sawetara langit biru lagi cedhak, amarga rute plancongan lan perdagangan alon-alon dibukak maneh. Padamelan kasebut durung rampung. Pamrentah saiki kudu nggunakake dividen vaksin lan njupuk kesempatan kanggo ngganti tes PCR sing larang kanthi tes aliran lateral sing luwih terjangkau. Iki bakal njamin lelungan tetep bisa dipikolehi kanggo brit sing kerja keras, kepengin plancongan sing entuk bathi lan kepengin kumpul maneh karo wong sing ditresnani sadurunge jendela perjalanan musim panas ditutup. "

Ing pungkasan, infeksi COVID-19 ing Inggris adoh banget lan mundhak.

Nanging optimisme global minangka kasunyatan lan akeh sing ujar bisa medeni.

Nggoleki asil bisnis ing bandara LHR London Heathrow rada biru teka ing langit kanthi mega-awan badai petir.

tPenumpang erminal
(Taun 000an)
 Jul 2021% GantiJan kanggo
Jul 2021
% GantiAgs 2020 nganti
Jul 2021
% Ganti
Market      
UK             167202.3             636-37.1           1,085-64.7
EU             64032.7           1,871-65.2           4,549-73.2
Eropa non-EU             12427.5             433-64.5             995-72.4
Afrika               80294.3             440-47.0             759-67.1
Amerika Utara             232229.9             705-79.2           1,174-89.8
Amerika Latin               36409.8               90-72.5             194-78.4
Timur tengah             13478.3             563-68.8           1,222-76.7
Asia / Pasifik               9765.1             622-73.4           1,192-83.2
Total           1,51174.3           5,359-67.1         11,170-78.0
       
       
Gerakan Transportasi Udara Jul 2021% GantiJan kanggo
Jul 2021
% GantiAgs 2020 nganti
Jul 2021
% Ganti
Market      
UK           1,743139.4           7,338-28.412,252-56.2
EU           6,91827.3         23,615-54.5         54,091-60.9
Eropa non-EU           1,13921.2           4,929-56.7         10,480-64.2
Afrika             65886.4           4,087-9.4           7,036-35.1
Amerika Utara           2,52136.9         16,311-31.5         27,176-53.7
Amerika Latin             29974.9           1,067-42.0           2,188-49.2
Timur tengah           1,37236.9           8,259-20.414,525-38.1
Asia / Pasifik           1,72918.9         12,007-21.7         21,330-38.8
Total         16,37937.4         77,613-40.0       149,078-54.5
       
       
Cargo
(Ton Metrik)
 Jul 2021% GantiJan kanggo
Jul 2021
% GantiAgs 2020 nganti
Jul 2021
% Ganti
Market      
UK               19675.1             125-40.0             160-64.9
EU         10,31771.7         71,15586.7       109,14341.3
Eropa non-EU           4,95438.1         38,86286.3         64,06043.0
Afrika           5,53512.7         46,16227.9         79,2467.6
Amerika Utara         39,84343.3       264,21215.0       421,068-8.1
Amerika Latin           2,261-15.3         10,846-38.4         26,994-31.9
Timur tengah         18,6721.2       128,9477.0       220,096-4.9
Asia / Pasifik         33,74635.2       220,05225.0       364,287-0.0
Total       115,34730.5       780,36222.1    1,285,054-0.4
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar