24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah rapat Meksiko Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pariwisata Meksiko cilaka dening Watesan Perjalanan Non-Penting AS

Pariwisata Meksiko lara amarga watesan lelungan sing ora penting ing AS
Pariwisata Meksiko lara amarga watesan lelungan sing ora penting ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Nalika Pamrentah Meksiko ngidinake lelungan menyang negara kasebut, larangan kanggo lelungan metu ditrapake dening AS.

Print Friendly, PDF & Email

Meksiko bisa ngrasakake kelangan lelungan AS amarga watesan COVID-19 isih ana

  • Ing taun 2020, AS nggunakake paling akeh kanggo lelungan metu kanthi rata-rata mbuwang saben warga kanthi gunggunge $ 3,505.
  • Kanada minangka pasar sumber belanja paling dhuwur nomer loro kanggo Meksiko kanthi $ 1,576 saben warga.
  • Kolombia minangka pasar sumber belanja paling dhuwur nomer telu kanthi $ 1,286 saben warga.

Lelungan sing ora penting nyebrang tapel wates tanah antarane AS lan Meksiko tetep diwatesi 17 wulan wiwit wiwitan pandhemen COVID-19 lan iki bisa uga ana pengaruhe ngrusak kanggo Industri pariwisata Meksiko.

Pariwisata Meksiko lara amarga watesan lelungan sing ora penting ing AS

Laporan paling anyar nerangake manawa ing taun 2020, US paling akeh ngentekake lelungan njaba kanthi rata-rata mbuwang saben warga kanthi gunggunge $ 3,505. Canada minangka pasar sumber belanja paling dhuwur nomer loro kanthi $ 1,576, banjur Kolombia kanthi $ 1,286.

Nalika Pamrentah Meksiko ngidinake lelungan menyang negara kasebut, larangan kanggo lelungan metu ditrapake dening AS. Amarga AS minangka pasar sumber belanja paling dhuwur kanggo para pengunjung, luwih dhisik tinimbang pasar sumber penting liyane kayata Argentina, Kolombia lan Inggris, industri pariwisata Meksiko bakal ngrasakake watesan lelungan sing ora penting saka AS.

Miturut survey anyar, para plancong gelem lelungan jarak jauh, sing bisa dipercaya Mexico. Survei kasebut nemokake manawa saka 1,442 responden sacara global, 37% ujar manawa gelem lelungan internasional menyang bawana beda. Ing jangka pendek, industri pariwisata Meksiko bisa uga condong ing pasar preinan sing dawa, target para penyelamat pandemi nggoleki 'dhaptar ember', pasca COVID-19.

Nanging, industri pariwisata isih bisa ngupayakake menehi ganti rugi kanggo ngilangake lelungan AS sing akeh dhuwit kasebut. Ing taun 2020, 83% kabeh wong sing teka ing Meksiko asale saka AS, nuduhake ketergantungan negara kasebut ing pasar njaba AS.

Sanajan ana larangan saiki, Meksiko bisa ngalami akeh kunjungan ing kanca lan sedulur (VFR) saka AS nalika diidini kanthi lengkap, amarga iki minangka motivator utama lelungan ing antarane rong negara kasebut. Nanging para pelancong bisa uga ngalami kenaikan tarif rega udhara amarga mundhak akeh permintaan. Nanging, kepinginan kanggo ndeleng wong sing ditresnani sawise suwe bakal kasurung para lelungan mbayar rega kasebut kanthi dhuwur, entuk manfaat kanggo maskapai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar