24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

SkyWest pindhah supaya Delta Airlines seneng

SkyWest Tuku 16 Jet Embraer Anyar kanggo Jaringan Delta Air
SkyWest Tuku 16 Jet Embraer Anyar kanggo Jaringan Delta Air
ditulis dening Harry Johnson

E175 minangka tulang punggung saka pasar regional Amerika Utara, lan nalika industri wiwit muncul saka pandemi, kita bakal akeh panjaluk jangka panjang kanggo pesawat sing duwe hak kanggo menehi konektivitas domestik sing duwe bathi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Embraer wis setuju adol 16 jet E175 anyar menyang SkyWest, Inc lan mbukak latar mburi.
  • Pesawat 76 kursi kasebut bakal dikirim menyang gandhengane Delta lan bakal duwe konfigurasi telung kelas.
  • SkyWest wis ngoperasikake 71 jet E175 kanggo Delta Air Lines. 

E175 wis dadi dalan kanggo operator amarga cocog banget kanggo mbangun rute, nambah frekuensi, lan nambah kapasitas tambahan kanggo memenuhi permintaan domestik sing mbalekake

Embraer wis setuju adol 16 jet E175 anyar kanggo SkyWest, Inc. kanggo operasi ing Delta Air Lines jaringan, nambah 71 jet E175 SkyWest sing wis digunakake kanggo Delta Air Lines.

SkyWest Tuku 16 Jet Embraer Anyar kanggo Jaringan Delta Air

Pesawat E175 bakal mabur kanthi eksklusif karo Delta miturut Perjanjian Tuku Kapasitas (CPA).

Nilai kontrak, sing bakal dilebokake ing kuartal kaping telu Embraer yaiku USD 798.4 yuta, adhedhasar rega dhaptar.

Pesawat 76 kursi kasebut bakal dikirim menyang gandhengane Delta lan bakal duwe konfigurasi telung kelas. Pangiriman diwiwiti ing pertengahan 2022.

Presiden lan CEO saka SkyWest, Chip Childs, ujar, "SkyWest ngoperasikake luwih akeh E175 tinimbang operator liyane ing donya. Kanthi pesawat kasebut, kita bakal duwe meh 240 E175 sing beroperasi karo maskapai ing Amerika Utara. Ing wulan iki, kita bangga bisa nggayuh rong yuta jam penerbangan ing E175. Pelanggan seneng E175, lan kita duwe kapercayan lan ngapresiasi kemitraan karo Embraer. ”

Mark Neely, VP Sales and Marketing, Amerika, Embraer Komersial Penerbangan, ujar, "Kemitraan paling apik karo SkyWest terus karo Delta anyar iki. E175 minangka tulang punggung saka pasar regional Amerika Utara, lan nalika industri wiwit muncul saka pandemi, kita bakal akeh panjaluk jangka panjang kanggo pesawat sing duwe hak kanggo menehi konektivitas domestik sing duwe bathi. E175 wis dadi dalan kanggo operator amarga cocog banget kanggo mbangun rute, nambah frekuensi, lan nambah kapasitas tambahan kanggo memenuhi permintaan domestik sing mbalekake. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar