24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Sapa Donald Wright, VP anyar kanggo Alaska Airlines?

Alaska Airlines Jeneng Wakil Presiden Anyar
Alaska Airlines milih wakil presiden veteran penerbangan Donald Wright kanggo pangopènan lan teknik, wiwit tanggal 23 Agustus 2021.
ditulis dening Harry Johnson

Ing peran anyar, Wright bakal memimpin 1,346 karyawan, kalebu tim operasi teknis, lan ngawasi keamanan, kepatuhan lan kinerja operasional maskapai maskapai Boeing lan maskapai Airbus.

Print Friendly, PDF & Email

Veteran penerbangan Donald Wright milih wakil presiden pangopènan lan teknik Alaska Airlines

  • Donald Wright milih wakil presiden pangopènan lan teknik Alaska Airlines.
  • Wright gabung karo perusahaan kasebut sawise bubar pensiun saka United Airlines.
  • Wright bakal njupuk peran sing sadurunge dicekel dening Constance von Muehlen.

Alaska AirlinesDewan direksi milih wakil presiden veteran penerbangan Donald Wright kanggo pangopènan lan teknik, wiwit tanggal 23 Agustus 2021.

Alaska Airlines Jeneng Wakil Presiden Anyar

Wright bakal njupuk peran sing sadurunge dicekel dening Constance von Muehlen sing diangkat dadi Chief Operating Officer tanggal 3 April ing

Ing peran anyar, Wright bakal memimpin 1,346 karyawan, kalebu tim operasi teknis, lan ngawasi keamanan, kepatuhan lan kinerja operasional maskapai maskapai Boeing lan maskapai Airbus.

Wright gabung karo perusahaan kasebut sawise bubar pensiun saka Airlines, ing pundi piyambakipun njabat dadi wakil presiden operasi pemeliharaan, tanggung jawab kanggo luwih saka 6,500 karyawan pangopènan baris ing 45 stasiun uga vendor perawatan pesawat pihak katelu sacara global. 

"Don minangka pimpinan strategis sing kuwat kanthi rekam jejak perbaikan kinerja operasional lan pengalaman industri sing amba banget amarga operasi teknis utama," ujare von Muehlen. "Minangka pamikir maju kanggo perbaikan proses lan pengacara kanggo keamanan lan kepatuhan wiwit jaman dhisik minangka teknisi pesawat sertifikasi, aku yakin Don bakal ndhukung lan nggawa tim Maintenance & Engineering menyang ketinggian anyar."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar