24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Filipina Breaking News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Gempa Gempa Kuat Filipina

Gempa Gempa Kuat Filipina
Gempa Gempa Kuat Filipina
ditulis dening Harry Johnson

Sajrone 7 dina kepungkur, Filipina goyang kanthi 1 gempa skala 7.0, 1 gempa skala 5.1, 5 gempa antarane 4.0 lan 5.0, 35 gempa antarane 3.0 lan 4.0, lan 187 gempa antara 2.0 lan 3.0

Print Friendly, PDF & Email

Ora ana masalah Peringatan Tsunami

  • Gempa Filipina sing kuwat tekan esuk dina Kamis.
  • Gempa kasebut kudune dirasakake kabeh wong ing wilayah pusat gempa kasebut.
  • Otoritas Filipi durung menehi peringatan tsunami kanggo gempa bumi saiki

Gempa kuat, skala 7.1 nyerang ing segara Filipina, 74 kilometer (46 mil) kidul-kulon Mati, Philippines dina iki.

Gempa bumi kasebut diwiwiti esuk dina Kamis, 12 Agustus 2021 jam 1:46 esuk (GMT +8) wektu lokal kanthi jerone cethek 10 km.

Adhedhasar data gempa wiwitan, gempa kasebut kudune dirasakake meh kabeh wong ing wilayah pusat gempa kasebut. Sampeyan bisa uga nyebabake kerusakan ringan nganti moderat.

Geger moderat bisa uga ana ing Bobon (pop. 4,500) sing dununge 64 km saka gempa, Tibanbang (pop. 7,800) 77 km, Mati (pop. 105,900) 79 km, Manay (pop. 20,300) adohé 80 km, Sigaboy ( pop. 8,000) adohe 81 km, lan San Isidro (pop. 9,700) adohé 85 km.

Ing Lupon (pop. 27,200) dununge 96 km saka gempa, Kota Davao (pop. 1,212,500) adohé 144 km, Magugpo Poblacion (pop. 233,300) 149 km, lan Panabo (pop. 84,700) 150 km, gempa kasebut kudu wis krasa entheng.

Ora ana laporan babagan korban utawa kerusakan saiki. Ora ana peringatan tsunami sing diterbitake saiki.

Sajrone 7 dina kepungkur, Philippines gempa kanthi 1 gempa skala 7.0, 1 gempa skala 5.1, 5 gempa antarane 4.0 lan 5.0, 35 gempa antarane 3.0 lan 4.0, lan 187 gempa antarane 2.0 lan 3.0.

Uga ana 56 gempa ngisor magnitudo 2.0 sing umume ora dirasakake wong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar