24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Industri Hospitality Hotel & Resor News Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Parks tema Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Plancongan ing Inggris larang banget

Pariwisata Domestik UK Diregani Dhewe Saka Pasar
Pariwisata Domestik UK Diregani Dhewe Saka Pasar
ditulis dening Harry Johnson

Panyedhiya liburan domestik lan akomodasi Inggris nambah rega ing taun 2021 ing tengah panjaluk 'staycation'.

Print Friendly, PDF & Email

Rega pariwisata domestik Inggris mundhak bisa ndeleng lelungan Inggris kumpul menyang operator metu ing 2022

  • Harga pariwisata domestik mundhak bisa ngalangi turis Inggris ing taun 2022.
  • 36% warga Inggris 'banget' utawa 'rada' prihatin babagan kahanan finansial.
  •  Akeh panyedhiya liburan UK kudu mikir maneh strategi rega saiki.

sawetara UK penyedia liburan lan akomodasi domestik nambahake rega ing taun 2021 nalika saya dhuwur panjaluk 'staycation' lan iki bisa ngalangi turis Inggris ing taun 2022.

Pariwisata Domestik UK Diregani Dhewe Saka Pasar

Nambah risiko rega nyebabake kesempatan sing ilang kanggo akeh perusahaan pariwisata Inggris sing sadurunge duwe kesempatan utama kanggo nambah daya saing karo operator tur metu. Nanging, rega sing berlebihan bisa menehi rega ing pasar nalika musim panas 2022 lan sateruse, nalika para turis Inggris luwih seneng ngumbara ing luar negeri maneh.

Miturut Q1 2021 UK survey konsumen, 26% responden nyuda produk tartamtu saka anggaran amarga pandemi kasebut. Salajengipun, ing panaliten sing padha, 36% responden Inggris ujar manawa dheweke 'prihatin' utawa 'rada' prihatin babagan kahanan finansial, nyoroti kebutuhan industri plancongan kanggo produk sing regane kompetitif.

Sanajan industri industri pariwisata Inggris dadi lega banget nalika ndeleng tren pariwisata domestik ing musim panas iki, nguciwani yen perusahaan fokus ing penghargaan jangka pendek tinimbang ndeleng stabilitas jangka panjang industri pariwisata domestik Inggris. Perusahaan duwe kesempatan utama kanggo nggawe pengalaman liburan Inggris sing unik lan nambah nilai ing proses kasebut. Sayange, kesempatan iki resiko bakal ilang kanggo akeh panyedhiya layanan staycation amarga sikap over-exploitative menyang panjaluk lelungan.

Akeh turis domestik potensial sing mbandhingake biaya karo kabeh kalebu Preinan paket Eropa, sing biasane kalebu penerbangan, akomodasi, transfer, panganan, lan ngombe, lan ditemokake yen preinan kasebut asring luwih murah kanggo tanggal sing padha karo preinan domestik. Kajaba iku, aturan digawe luwih transparan, kebijakan pembatalan lan pengembalian dana digawe luwih adil, lan akeh konsumen sing divaksinasi kanthi lengkap. Akibate, jendhela nutup kesempatan pariwisata domestik kanggo menehi kesan sing tetep positif, lan akeh panyedhiya liburan Inggris kudu mikirake strategi rega saiki.

Kanthi bagean Eropa mbukak maneh kanggo turis, para turis mbandhingake rega luwih saka saiki. Pungkasane, bisnis sing kakehan biaya bisa menehi rega metu saka pasar lelungan, sing ngrusak awake dhewe lan ora bisa digunakake ing jangka panjang. Perusahaan liburan domestik kudu ngerti sifat kompetitif operator wisata njaba lan kompetisi sengit sing digawe. Jet2holidays lan TUI dadi pilihan nalika menehi preinan paket amarga duwe kontrol gedhe babagan rantai pasokan, menehi tabungan marang wong lelungan kanthi rega kompetitif.

Minangka refleksi, pendekatan agresif panyedhiya liburan domestik UK kanggo awis panjaluk katon operator tur naif lan ora weruh lan metu bisa uga bakal menang maneh pelanggan lawas kanthi luwih cepet tinimbang sing diarepake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar