24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Irlandia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Lalu Lintas Penumpang ing Bandara Utama ing Irlandia Naik 230%

Lalu Lintas Penumpang ing Bandara Utama ing Irlandia Naik 230%
Lalu Lintas Penumpang ing Bandara Utama ing Irlandia Naik 230%
ditulis dening Harry Johnson

Ing paruh pertama taun iki, limang bandara utama ing Irlandia nangani luwih saka sayuta penumpang, mudhun 83.35 dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, miturut CSO.

Print Friendly, PDF & Email

Ing wulan Juni, limang bandara utama Irlandia ngatasi total 309,879 penumpang maskapai

  • 283,883 penumpang maskapai ditangani dening Bandara Dublin.
  • Nomer lalu lintas penumpang wulan Juni isih luwih endhek 92 persen dibanding wulan sing padha taun 2019.
  • Bandara-bandara Irlandia durung ngrasakake pengaruh pandemi nganti Maret 2020.

Miturut Irlandia Kantor Pusat Statistik (CSO), jumlah penumpang maskapai sing liwat bandara utama negara kasebut ing wulan Juni 2021 nganti meh 23% saben taun, nanging isih ana ing sangisore level 2019.

Lalu Lintas Penumpang ing Bandara Utama ing Irlandia Naik 230%

Ing buletin kasebut, CSO ujar manawa ing wulan Juni, lima bandara utama ing Ireland, sing miturut panguwasa penerbangan Irlandia, udakara 99 persen lalu lintas penumpang bandara taunan ing negara kasebut lan nangani total 309,879 penumpang, nganti 229.3 persen yen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur.

Nanging, nomer lalu lintas penumpang Juni saka lima bandara isih 92 persen luwih murah tinimbang wulan sing padha taun 2019 nalika luwih saka 3.77 yuta penumpang ditangani, ujare CSO, nambahake yen pandemi COVID-19 terus duwe pengaruh gedhe ing bandara negara kasebut.

Saka kabeh penumpang bandara sing ditangani wulan Juni, 283,883 wong utawa meh 92 persen ditangani Bandara Dublin, nganti 219 persen taun saben taun, nanging isih 91 persen luwih murah tinimbang Juni 2019, angka CSO ditampilake.

Bandara Dublin ujar ing sawijining rilis pers, Selasa nangani 658,000 penumpang ing wulan Juli, nganti 72.7 persen dibandhingake karo Juli 2020, nanging isih 81 persen luwih murah tinimbang level pra-pandemi ing Juli 2019.

Ing paruh pertama taun iki, limang bandara utama ing Irlandia nangani luwih saka sayuta penumpang, mudhun 83.35 dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, miturut CSO.

Bandara-bandara Irlandia durung ngrasakake pengaruh pandemi nganti Maret 2020. Ing rong wulan pertama taun 2020, limang bandara utama ing negara kasebut ngatasi luwih saka 4.7 yuta penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar