24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean budaya Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Bahamas nampilake Festival Musim Panas Junkanoo Virtual kaping 2 2021

Festival Panas Bahamas Junaknoo

Menteri Pariwisata lan Penerbangan Bahama siyap kanggo dadi tuan rumah Festival Panas Junkanoo Musim Panas (JSF) kaping 2 kanggo 3 Sabtu berturut-turut, tanggal 14, 21 lan 28, 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Festival Musim Panas Junkanoo minangka salah sawijining acara utama Kementerian Pariwisata Bahama sing kedadeyan saben taun.
  2. Festival kasebut diwiwiti ing taun 2015 lan saya tuwuh lan saya misuwur.
  3. Amarga popularitase, Menteri Pariwisata nganakake acara iki kanthi virtual sing njanjeni bakal nyenengake.

Festival maya bakal ditampilake ing Kaca Facebook PariwisataTodayBahamas lan bakal nampilake kabeh perkara Bahamian, adat istiadat, tradhisi, panganan khas Bahamian, lan seni lan sejarah Junkanoo. Acara virtual iki ngidini Menteri Pariwisata terus ngupayakake njaga supaya kabeh wong tetep aman, kanthi nglestarekake warisan budaya.

Junkanoo Summer Festival minangka salah sawijining acara utama Kementerian Pariwisata sing kedadeyan saben taun. Wiwit didegake ing 2015, festival kasebut saya tuwuh lan saya misuwur. Menawi mekaten, Menteri Pariwisata lan Penerbangan ngajak kabeh wong supaya melu prayaan kasebut amarga nuduhake apa sejatine wong Bahamian.

Gabung ing pawai virtual bakat Bahamian sing misuwur iki, kalebu liyane, Ira Storr lan Spank Band, Geno D., Lady E, lan Veronica Bishop. Acara kasebut uga bakal dianakake dening Wong Bahamian penyanyi lan panulis lagu Dyson lan Wendy Knight lan bakal dipungkasi kanthi pertunjukan Junkanoo langsung dening band junkanoo kabeh bintang.

Festival sing diantisipasi banget iki, sanajan virtual, janji bakal nglipur lan narik kawigaten lan bakal nampilake aspek integral saka budaya Baham, kayata kreativitas masarakat, musik lan tari, crita, masakan Bahamian, lan macem-macem omben-omben lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar