24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Italia Breaking News News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

COVID-19 Ngowahi Kebiasaan Plancongan wong Italia

COVID-19 Ngowahi Kebiasaan Plancongan wong Italia
COVID-19 Ngowahi Kebiasaan Plancongan wong Italia
ditulis dening Harry Johnson

Jumlah wong sing plancong ing transportasi umum mudhun nganti 22.6 persen sawise musim panas.

Print Friendly, PDF & Email

Luwih saka 50% sing ngrencanakake ngganti tumindak lelungan nyebutake pandemi COVID-19 minangka sebab utama

  • Panggunaan luwih akeh makarya lan sinau ing jarak adoh nyaranake owah-owahan kebiasaan lelungan.
  • Data anyar kasedhiya sanajan kemajuan kampanye vaksinasi domestik Italia.
  • 64.66 persen target populasi (utawa 34.9 yuta wong) ing Italia diimunisasi nganti Rebo.

Italia iku Institut Statistik Nasional (ISTAT) nerbitake laporan dina iki, nuduhake manawa Pandemi COVID-19 bakal terus pengaruhe pola mobilitas para pekerja lan siswa Italia sajrone wulan ngarep.

COVID-19 Ngowahi Kebiasaan Plancongan wong Italia

"Panggunaan kerja jarak jauh lan sinau luwih adoh nyaranake owah-owahan pola kerja karyawan lan siswa," ISTAT wrote ing laporan.

"Sanajan luwih saka 80 persen komuter paling ora kaping lima seminggu sadurunge pandemi, kurang saka 70 persen bakal ngrancang kanthi frekuensi sing padha mbesuk."

Antarane karyawan lan siswa sing melu sinau, luwih saka 50 persen sing ngrencanakake ngganti prilaku mobilitas nyebutake darurat coronavirus minangka alasan utama.

ISTAT uga prédhiksi bakal owah-owahan kebiasaan transportasi, kanthi jumlah wong sing prakiraan transportasi umum mudhun dadi 22.6 persen sawise musim panas, dibandhingake 27.3 persen sadurunge pandemi.

Data kasebut teka sanajan ana kampanye kampanye vaksinasi domestik Italia, sing nyumurupi 64.66 persen target populasi Italia (utawa 34.9 yuta wong) kanthi lengkap imunisasi minangka dina Rebo.

Pandemi iki uga bakal nyuda frekuensi lelungan kanggo kerja lan sinau, miturut agensi statistik.

Panaliten kasebut ditindakake minangka bagean saka survey kapercayan konsumen ISTAT Juli babagan conto udakara 2,000 warga umur 18 taun utawa luwih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar