24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Kabar Breaking Uganda Maneka Warta

Taman Nasional Uganda Kunjungan Luwih gampang kanggo Turis

Cara mbayar anyar kanggo mlebu ing Taman Nasional Uganda
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Otoritas Margasatwa Uganda (UWA) ngluncurake platform online kanggo kabeh pembayaran mlebu ing sistem taman nasional Uganda kanggo ngakses layanan, produk, lan kegiatan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki bakal luwih aman kanggo turis sing ngakses taman nasional lan wilayah sing dilindhungi nalika plancongan ing Uganda.
  2. Platform pembayaran anyar kasebut diluncurake ing keterlibatan zoom virtual tanggal 9 Agustus 2021, sing diatur dening manajemen UWA.
  3. Pembayaran bisa diproses kanthi online nggunakake kertu debit VISA, Master Card, lan American Express kanggo mata uang Dolar Amerika Serikat lan Uganda Shilling.

Rapat zoom kalebu Stephen Masaba, Direktur Pariwisata lan Pengembangan Bisnis; Jimmy Mugisa, Direktur Keuangan; Paul Ninsiima, Sales Manager; lan Pejabat Meja Robert Maani lan Leslie Muhindo.

Dikembangake kanthi kemitraan karo ABSA, Stanbic, Centenary (UGX) lan Citi Banks, pembayaran bisa diproses kanthi online nggunakake kertu VISA, Master Card, lan American Express kanggo mata uang Dolar Amerika Serikat (USD) lan Uganda Shilling (UGX).

Sawise mlebu, tembung sandhi sapisan dikirim menyang nomer telpon klien ing saben transaksi nalika kuitansi kanthi Nomer Registrasi Unik (URN) digawe kanthi otomatis saka portal lan dikirim menyang klien kanthi rinci babagan kegiatan lan taman pilihan kanggo presentasi ing gerbang masing-masing.

Pilihan pembayaran liyane sing kasedhiya kalebu:


• Pembayaran langsung ing bank nganti slip bank banjur diwenehi ing gerbang taman kanggo nampa.


• Pembayaran liwat Point of Sale (POS) sing didhukung dening Stanbic lan Absa Banks plus biaya tambahan 0.75% ing gerbang sing dipilih kanthi akses menyang Internet lan daya.


• Pembayaran liwat platform Mobile Money kanggo layanan tartamtu liwat protokol Kode USSD (Data Layanan Tambahan Tanpa Struktur) sing ngidini telpon seluler bisa komunikasi langsung karo komputer panyedhiya layanan liwat pesen teks lan menu tarik-mudhun. Opsi iki diarepake bakal diluncurake ing pungkasan Agustus 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Tony Ofungi - eTN Uganda

Ninggalake Komentar