24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport aviation Ngilangi Warta Eropa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Menutup Kontrol Lalu Lintas Udara Skotlandia: Ora Ana Rencana B

Kontrol Lalu Lintas Udara Skotlandia

Komunitas deso ing Dataran Tinggi lan Kepulauan ora duwe pilihan kapindho utawa rencana B kanggo layanan medis lan darurat sing saiki ana ing sangisore menara Kontrol Lalu Lintas Udara Skotlandia ing bandara Highlands and Islands Bandara Limited (HIAL) sing bakal dipateni .

Print Friendly, PDF & Email
  1. Federasi Pekerja Transportasi Eropa (ETF) nuntut layanan ATC dijamin ing wilayah kasebut tanpa mandheg.
  2. ETF negesake manawa - bertentangan karo kahanan sing padha ing London - umume bandara HIAL mbutuhake akses menyang penerbangan kanggo tujuan medis saben dinane.
  3. Kajaba iku, bandara iki digunakake kanggo jinis layanan darurat liyane.

ETF kanthi tegas ngutuk maksud sing paling anyar saka perusahaan HIAL - ngoperasikake 11 bandara ing Dataran Tinggi Skotlandia, Pulo Lor, lan Pulo Kulon - kanggo nyuda tingkat saiki kontrol lalu lintas udhara layanan ing 6 bandara ing Dataran Tinggi lan Kapuloan lan luwih adoh saka pusat.

Ing surat sing ditujokake menyang Menteri Pengangkutan ing Skotlandia, Pak Graeme Dey MSP, ETF, negesake manawa keputusan kasebut bakal ngganggu komunitas pedesaan lokal ing sisih Lor-Kulon ing Skotlandia, ora mung amarga kelangan lowongan kerja sing trampil banget, nanging uga bisa uga ilang layanan penting - kayata penerbangan medis - amarga kerentanan teknologi menara jarak jauh.

ETF nganggep Pamrentah Skotlandia kudu nyerah kanggo ngetrapake keputusan kasebut lan njaluk Menteri Transportasi Skotlandia supaya ora ngerteni efisiensi biaya lan angka bathi HIAL lan fokus utamane ing konsekuensi negatif jangka panjang saka keputusan kasebut kanggo para warga. , buruh, lan masarakat sing luwih jembar ing Dataran Tinggi lan Kepulauan.

Dokumen kasebut negesake manawa panguwasa saka Edinburgh ora lali, sanajan sadetik, manawa keamanan lan pangembangan ekonomi komunitas kasebut luwih dhisik, utamane amarga gumantung karo penerbangan amarga wis yakin manawa layanan dhasar, digarisake ing surat ETF sing dikirim menyang Menteri Pengangkutan ing Skotlandia.

Sekretaris Jenderal ETF, Livia Spera, sing mlebu surat sing ditujukan menyang panguwasa Skotlandia, negesake manawa tanpa penilaian sing jelas babagan efek sosial ekonomi saka keputusan kasebut, ngilangi layanan pribadi saiki bakal akeh pengaruhe komunitas kasebut ing sisih Lor Kulon Skotlandia, amarga bandara duwe peran penting kanggo eksistensi dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar