24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Hak-hak manungsa Iran Breaking News News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Sapa Menteri Pariwisata Irlandia Anyar Hon. Seyed Ezatullah Zarghami

Ezzatollah Zarghami
Ezzatollah Zarghami, Menteri Pariwisata Iran duweni: Khamenei.ir -
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Presiden Iran anyar wis milih Hon. Seyed Ezatullah Zarghami dadi Menteri Warisan Budaya lan Pariwisata anyar. Dheweke dadi Wakil Menteri Menteri Budaya lan Islam uga Menteri Pertahanan sadurunge nyekel jabatan Kepala Broadcasting Republik Islam Iran wiwit 2004 nganti 2014.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ebrahim Raisi, presiden anyar Republik Islam Iran, nunjuk kabinet tanggal 8 Agustus. Parlemen kudu nyetujoni kabeh anggota kabinet sing ditunjuk.
  • Menteri Warisan Budaya lan Pariwisata Iran bakal duwe Hon. Seyed Ezatullah Zarghami diangkat dadi Menteri anyar.
  • Ing taun 2018 Iran duwe meh 8 yuta pengunjung manca.

Iran minangka salah sawijining peradaban paling tuwa ing saindenging jagad lan wis dadi salah sawijining peradaban sing paling mikir lan rumit ing dunya wiwit wiwitan. Ana aspek peradaban Iran sing, kanthi cara utawa cara liya, meh kabeh wong ing planet iki nyentuh. Nanging crita babagan kedadeyan kasebut, lan pinunjul saka pengaruh kasebut, asring dingerteni lan dilalekake.

Organisasi Pariwisata lan Tur Iran nggambarake pariwisata menyang Iran nalika ujar Travel to IRAN. Persia, Tanah papat musim kanthi sejarah sing sugeh lan warna, monumen sing ora kaetung, keramahan Iran lan panganan sing enak.

Tkekarepan in Iran macem-macem, nyedhiyakake macem-macem kegiatan wiwit hiking lan ski ing pegunungan Alborz lan Zagros, nganti preinan pantai ing Teluk Persia.

Iran wis diserang COVID-19 lan uga industri pariwisata lan pariwisata.

Industri pariwisata Iran ngalami kerugian sawetara 320 triliun rial ($ 7.6 milyar kanthi kurs resmi 42,000 rial per dolar) wiwit wabah pandemi virus corona, lapor ISNA, Selasa. 

Pandemi iki uga ngrusak luwih saka 44,000 lapangan kerja ing sektor lelungan sing bubar tuwuh ing negara kasebut, tambah laporan kasebut. 

Minangka asil wabah virus corona ing Iran lan pengangguran lan kerugian finansial sabanjure, pusat akomodasi paling nandhang sangsara. Statistik kasebut kalebu periode antarane Februari 2020 lan musim semi 2021.

Pusat akomodasi njupuk udakara 280 triliun rial ($ 6.6 milyar) saka virus kasebut, dene luwih saka 21,000 karyawan ing pusat kasebut wis ilang kerja sajrone wektu kasebut. 

Agensi pariwisata dadi klompok kaping pindho sing paling kena pengaruh ing industri pariwisata, kanthi luwih saka 10 triliun rupiah ($ 238 yuta) karusakan lan luwih saka 6,000 wong nganggur wiwit wabah kasebut.

Ing babagan pegawean lan finansial, kompleks pariwisata, pondok eko, lan pandhuan wisata uga kalebu klompok sing paling kena pengaruh ing industri pariwisata.

Sing panjenenganipun Hon. Sayyid Ezzatollah Zargham, menteri pariwisata anyar kanggo Republik Islam Iran?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar