24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Kanca lan Sedulur sing Dikunjungi Bakal Nggawe Pamulihan Plancongan

Kanca lan Sedulur sing Dikunjungi Bakal Nggawe Pamulihan Plancongan
Kanca lan Sedulur sing Dikunjungi Bakal Nggawe Pamulihan Plancongan
ditulis dening Harry Johnson

Kanca lan kanca sing ngunjungi bakal duwe peranan penting kanggo pulih lelungan kanthi 242 yuta keberangkatan internasional sing samesthine bakal dijupuk kanggo tujuan iki ing taun 2025.

Print Friendly, PDF & Email
  •  Plancongan kanca lan sedulur (VFR) bakal tuwuh luwih dhuwur.
  • VFR minangka preinan nomer loro sing paling umum ing taun 2019.
  • 242 yuta departemen internasional VFR samesthine bakal dijupuk ing taun 2025.

Tujuan lelungan bisa ngetokake visa utawa syarat khusus sing bakal luwih gampang kluwarga bisa kumpul maneh

Ramalan para ahli industri lelungan nyaranake manawa ngunjungi kanca lan sedulur (VFR) bakal ngalami pertumbuhan sing luwih dhuwur, kanthi tingkat pertumbuhan tahunan 17% (CAGR) antara 2021-25, dibandhingake karo luang, mundhak kanthi kenaikan 16.4% ing wektu sing padha wektu 

Kanca lan Sedulur sing Dikunjungi Bakal Nggawe Pamulihan Plancongan

Nalika VFR ora bakal ngluwihi jumlah plancongan plancongan internasional, iki bakal nduwe peran penting kanggo pulih lelungan kanthi 242 yuta keberangkatan internasional sing samesthine bakal dijupuk kanggo tujuan iki ing taun 2025.

VFR minangka liburan kaping pindho sing paling umum ditindakake ing taun 2019 dening responden global (46%) ing survey konsumen Q3 2019. Iki mung nomer loro kanggo 'plancongan srengenge lan pantai' (58%).

Sanajan batasan perjalanan taun lan luwih akeh wektu ing omah bisa uga tegese kepinginan plancongan srengenge, segara lan pasir sing khas bakal kuwat, ngunjungi kulawarga lan kanca-kanca bisa dadi prioritas utama saiki kanggo masarakat.

Ing pasar sumber tartamtu uga alesan lelungan sing paling populer, kanthi 53% wisatawan ing USA prioritas jinis lelungan iki, diterusake Australia (52%), Canada (49%), India (64%) lan Saudi Arabia (60%). 

Survei sing luwih anyar ngumumake manawa 83% responden global 'ekstrem', 'cukup' utawa 'rada' prihatin babagan larangan sosialisasi karo kanca lan kulawarga. Platform kayata Zoom, Facebook lan WhatsApp menehi kesempatan marang konsumen supaya bisa ketemu kanthi virtual, nanging iki isih durung padha karo ngrangkul anggota kulawarga utawa lungguh bebarengan.

Sajrone pandemi iki, badan wisata lan pariwisata ing saindenging jagad njaluk supaya sektor kasebut 'gabung' nalika pulih. Tujuan kanggo tujuan lan bisnis pariwisata saiki yaiku nyawijikake kulawarga sawise luwih saka setahun larangan perjalanan internasional.

Tujuan bisa ngetokake visa utawa syarat khusus sing bakal luwih gampang kluwarga bisa kumpul maneh. Maskapai bisa njamin rute VFR sing populer minangka sawetara sing pertama sing dibalekake, bisnis perhotelan lan operator atraksi bisa menehi insentif lan diskon kanggo kulawarga. Kabeh industri ing sektor pariwisata bisa menehi informasi luwih apik kanggo ngerti babagan pasar pariwisata iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar