24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Nomer Penumpang Terus Bangkit ing Bandara Frankfurt

Nomer Penumpang Terus Bangkit ing Bandara Frankfurt
Nomer Penumpang Terus Bangkit ing Bandara Frankfurt
ditulis dening Harry Johnson

Lalu lintas ing kabeh bandara Fraport Group tambah akeh, kanthi angka taun-taun umure mundhak nganti pirang-pirang atus persen - sanajan adhedhasar level lalu lintas sing suda banget ing Juli 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tren positif Fraport terus.
  • FRA nampani 2.85 yuta penumpang ing wulan Juli 2021.
  • Dibandhingake karo Juli 2020, jumlah penumpang mundhak padha karo 115.8 persen.

Output kargo ing Bandara Frankfurt katon saya kuwat, bandara Fraport Group ing saindenging jagad uga njaga tren munggah

Nomer penumpang ing Bandara Frankfurt (FRA) terus munggah ing wulan Juli 2021. FRA nampani 2.85 yuta penumpang ing wulan sing nglaporake, makili volume penumpang saben wulan paling dhuwur wiwit wabah pandemi Covid-19. Dibandhingake karo Juli 2020, iki padha karo kenaikan 115.8 persen. Nanging, angka iki didhasarake angka tolok ukur sing murah sing kacathet ing wulan Juli 2020, nalika lalu lintas mudhun ing tengah tingkat infeksi virus corona.

Nomer Penumpang Terus Bangkit ing Bandara Frankfurt

Ing wulan sing dilaporake, tingkat insiden COVID-19 sing sithik lan tingkat vaksinasi sing nambah pengaruh positif tumrap permintaan - utamane kanggo tujuan liburan tradisional. Ing sawetara dina puncak, angka penumpang ing Frankfurt tekan udakara 60 persen level pra-pandemi. Dina sing paling rame ing wulan sing dilaporake yaiku tanggal 31 Juli, nalika ana 126,000 penumpang lelungan liwat Bandara Frankfurt - penumpang paling akeh sing kacathet ing sawijining dina wiwit wabah pandemi kasebut.

Dibandhingake karo Juli 2019, lalu lintas penumpang ing FRA isih nyathet penurunan 58.9 persen ing wulan pelapor. Sajrone periode Januari-nganti-Juli 2021, Bandara Frankfurt olèh udakara 9.3 yuta penumpang. Dibandhingake karo periode pitung wulan ing taun 2020 lan 2019, iki nuduhake penurunan 30.8 persen lan 77.0 persen.

Lalu lintas kargo ing Frankfurt tetep semangat, sanajan kekurangan kapasitas weteng sing diwenehake dening pesawat penumpang. Ing wulan Juli 2021, hasil muatan FRA (kalebu angkutan udara lan pos udara) mundhak 30.0 persen taun-taun dadi 196,223 metrik ton. Dibandhingake karo Juli 2019, kargo mundhak 9.8 persen. Gerakan pesawat munggah 79.5 persen taun-taun dadi 27,591 lepas landas lan pendaratan. Bobot lepas landas maksimum (MTOWs) mundhak 68.5 persen dadi kurang saka 1.7 yuta metrik ton ing Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar