24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hak-hak manungsa LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

2021 Penghormatan kanggo Konvensi Global IGLTA 37th Diumumake

2021 Penghormatan kanggo Konvensi Global IGLTA 37th Diumumake
2021 Penghormatan kanggo Konvensi Global IGLTA 37th Diumumake
ditulis dening Harry Johnson

Juara pariwisata LGBTQ + Matt Skallerud, kanca sekaligus lelungan LGBTQ + sing misuwur Annette Kishon-Pines lan akhir minggu Black Black Pride Weekend bakal diajeni nalika Konvensi Global 37th IGLTA.

Print Friendly, PDF & Email
  • Juara lama pariwisata LGBTQ + Matt Skallerud bakal nampa penghargaan Hall of Fame Hanns Ebensten.
  • Legenda ing pariwisata lan sekutu LGBTQ + sing semangat, Annette Kishon-Pines bakal nampa Ally Award pertama IGLTA.
  • Akhir Pekan Black Black Pride bakal nampa Penghargaan Pathfinder ing taun 2021 IGLTA.

Konvensi Global Tahunan IGLTA kaping 37 diwiwiti tanggal 8-11 September, ing taun iki kaping pisanan kedadeyan ing Atlanta, Georgia

Telung pilar pariwisata, pemasaran lan pemberdayaan LGBTQ + — Matt Skallerud saka Pink Media, Annette Kishon-Pines Belmond lan akhir minggu Black Black Pride - bakal nampa taun iki IGLTA Pakurmatan Kapilih dening direksi asosiasi, penghargaan kasebut diwenehake kanggo individu utawa bisnis sing duwe komitmen kanggo ningkatake lanskap global kanggo LGBTQ + lelungan. Honour IGLTA bakal diwenehi dhukungan saka Visit Philadelphia ing Konvensi Global IGLTA kaping 37, disetel kanggo Hotel Midtown, Atlanta, 8-11 September.

2021 Penghormatan kanggo Konvensi Global IGLTA 37th Diumumake

Juara lama pariwisata LGBTQ + Matt Skallerud bakal nampa Hall of Fame Halls of Hanns Ebensten, dijenengi saka wong sing dianggep bapak saka lelungan homo, lan sing diwenehi jeneng saben taun diwenehake anggota IGLTA sing luar biasa. Skallerud, presiden Pink Media, wis misuwur lan ngormati kerjane sing ora kendhat ing industri pariwisata lan pemasaran, lan minangka salah sawijining spesialis paling penting ing pemasaran pariwisata LGBTQ +. Luwih saka 20 taun, Skallerud wis mbantu perusahaan kanthi kabeh ukuran supaya bisa nggayuh konsumen online LGBTQ + lan saiki fokus ing inovasi global mutakhir ing tuku iklan program, jaringan sosial lan teknologi Web 2.0. Mantan ketua dewan IGLTA, dheweke dadi kekuwatan sing akrab ing Konvensi Global Tahunan klompok kasebut, amarga wis nindakake akeh presentasi pemasaran media sosial kanggo para pamiarsa. Dheweke uga nggawe acara jaringan media pertama ing sawijining konvensi IGLTA ing taun 2008 ing Las Vegas. 

Legenda ing pariwisata lan sekutu LGBTQ + sing semangat, Annette Kishon-Pines bakal nampa Ally Award pertama IGLTA. Penghormatan iki diwenehake kanggo individu, bisnis utawa organisasi sing, sanajan dudu LGBTQ +, wis nuduhake komitmen jangka panjang kanggo menang lelungan klebu, mbantu ningkatake pengalaman para turis LGBTQ + ing saindenging jagad. Kishon-Pines ngentekake meh patang puluh taun ing klompok plancongan mewah Belmond sing misuwur, dadi manajer operasional banjur direktur penjualan global kanggo Amerika. Ing 2015 dheweke milih direktur penjualan LGBTQ sing pertama kanggo Belmond, lan setaun mengko ngawasi nggawe Dewan Penasihat LGBTQ, sing pertama ing industri kasebut. Sajrone dheweke taun ing Belmond, Kishon-Pines nawakake dhukungan latar mburi kanggo akeh Lelungan LGBTQ + penyelenggara, organisasi hak asasi manungsa lan amal, dadi suarga sekutu ing industri pariwisata global.

Akhir Pekan Black Black Pride - salah sawijining prayaan Black Pride paling gedhe ing saindenging jagad - bakal nampa Award Pathfinder IGLTA 2021, sing ditawakake kanggo individu, bisnis, utawa organisasi sing menehi pengaruh positif ing tujuan, lan nuduhake standar paling anget lan keramahan kanggo Komunitas LGBTQ +. Permata mahkota ing acara kasebut yaiku Festival Komunitas Panas Panas Nonprofit, sing nyedhiyakake acara mlebu gratis ruangan sing kapenuhan musik, hiburan, panganan lan kesenengan, kanthi tujuan kanggo komunikasi, nyedhiyakake panutan positif, nguatake kabeh wong, lan nglawan prasangka ing njero LGBTQ + lan komunitas sekutu. IGLTA ndhukung Festival Komunitas Panas Panas taun iki, bebarengan karo konvensi kasebut.

Konvensi Global Tahunan IGLTA sing kaping 37 diwiwiti tanggal 8-11 September, taun iki kanggo pertama kaline ing Atlanta, Georgia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar