24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara News Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Akeh wong sing tatu amarga bledosan bis Rusia

Akeh wong sing tatu amarga bledosan bis Rusia
Akeh wong sing tatu amarga bledosan bis Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Jeblugan kuat kedadeyan nalika para penumpang numpak bis ing halte bis ing mall gedhe.

Print Friendly, PDF & Email
  • Udakara 30 wong ing bis nalika jeblugan.
  • Jeblugan kasebut kedadeyan nalika penumpang numpak bis.
  • Jeblugan kedadeyan ing halte bis ing pusat blanja pusat kutha.

Jeblugan kasebut kedadeyan ing kutha Voronezh sore Kamis sore

Ana bis penumpang sing njeblug ing kutha Voronezh, Rusia tengah.

Cuplikan sing metu saka lokasi jeblugan kasebut nuduhake bis sing pecah amarga jeblugan kasebut.

Cuplikan sing medar kanthi online nuduhake bis sing rusak banget dening bledosan kasebut, kanthi panel awak lan atapé ambruk.

Miturut laporan media lokal, pirang-pirang wong cilaka ing jeblugan kasebut.

Jeblugan kasebut kedadeyan ing kutha Voronezh sore Kamis sore.

Jeblugan kuat kedadeyan nalika penumpang numpak bis ing halte bis ing mall gedhe.

Udakara 30 wong sing ana ing bis nalika jeblugan kasebut, supir sing slamet saka ledakan kasebut, marang media lokal.

Paling ora ana 12 wong sing cilaka ing jeblugan kasebut, kalebu salah sawijining wanita sing sikile robek, lapor media lokal, nyebutake sumber. 

Wakil gubernur wilayah Voronezh ngandhani media manawa terorisme dudu kalebu versi sing dianggep pejabat ing tahap investigasi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar