24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Gempa Kuat Serangan Wilayah Kepulauan Sandwich Kidul

Gempa Kuat
ditulis dening Harry Johnson

Gempa skala 7.5 nyerang wilayah Kepulauan Sandwich Kidul ing Samodra Atlantik Selatan saiki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Gempa bumi kuat nyerang Kepulauan Sandwich Kidul.
  • Ora ana laporan kerusakan utawa korban jiwa sing ana.
  • Ora ana peringatan tsunami.

Miturut laporan Survei Geologi AS, ana gempa skala 7.5 sing nyerang wilayah Kepulauan Sandwich Kidul ing Samodra Atlantik Selatan dina iki.

Ora ana laporan korban korban utawa karusakan struktural. Ora ana peringatan tsunami sing diterbitake.

Gedhene7.5
Tanggal-wektu12 Aug 2021 18:32:55 UTC12 Aug 2021 16:32:55 cedhak pusat gempa12 Aug 2021 07:32:55 wektu standar ing zona wektu sampeyan
Lokasi57.596S 25.187W
Ambane63 km
Distances2471.3 km (1532.2 mi) SSW of Edinburgh of the Seven Seas, Saint Helena2648.8 km (1642.2 mi) ENE of Ushuaia, Argentina2662.1 km (1650.5 mi) E of Rio Grande, Argentina2867.0 km (1777.6 mi) E of Rio Gallegos, Argentina2883.2 km (1787.6 mi) E S saka Punta Arenas, Chili
Kahanan sing durung mesthiHorisontal: 9.6 km; Vertikal 1.5 km
paramèterNph = 81; Dmin = 796.2 km; Rms = 0.94 detik; Gp = 51 °

Georgia Selatan lan Kapuloan Sandwich Kidul (SGSSI) minangka Wilayah Inggris ing Jaban rangkah ing kidul Samodra Atlantik. Iki minangka koleksi pulau sing adoh lan ora nyenengake, kalebu Pulo Georgia Selatan lan rantai pulau cilik sing dikenal minangka Kepulauan Sandwich Kidul. Georgia Selatan dawane 165 kilometer (103 mi) lan 35 kilometer (22 mi) lan pulau kasebut paling gedhe ing wilayah kasebut. Kapuloan Sandwich Kidul dununge udakara 700 kilometer (430 mi) sisih kidul wetan Georgia Kidul. Jembar wilayah wilayah kasebut yaiku 3,903 km2 (1,507 km persegi). Kapuloan Falkland udakara 1,300 kilometer (810 mi) mangulon saka titik paling cedhak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar