24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Wilayah Ibu Kota Australia Masuk Kunci COVID Lengkap

Wilayah Ibu Kota Australia mlebu ing kunci COVID
Wilayah Ibu Kota Australia mlebu ing kunci COVID
ditulis dening Harry Johnson

Ing lockdown, warga Canberra lan sekitar desa mung bakal diidini metu saka omah amarga alasan penting kalebu kerja penting, perawatan kesehatan, janji vaksin, blanja Grosir lan olahraga sakjam saben dinane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wilayah Ibu Kota Australia nyathet kasus COVID-19 sing anyar luwih saka setaun.
  • Wong kasebut infeksi ing komunitas kasebut tanpa sumber infeksi sing dingerteni.
  • Wilayah kasebut bakal dikunci suwene pitung dina wiwit jam 5:00 sore wektu dina Kemis.

Andrew Barr, kepala menteri Wilayah Ibu Kota Australia (ACT), ngumumake manawa wilayah kasebut bakal dikunci sawise ngrekam kasus COVID-19 sing anyar luwih saka setaun.

Wilayah Ibu Kota Australia mlebu ing kunci COVID

ACT kasebut bakal tetep dikunci suwene pitung dina wiwit jam 5:00 sore wektu dina Kemis sawise ana wong sing umure 20-an kabukten kena virus corona.

The Wilayah Ibu Kota Australia Kesehatan ujar manawa wong kasebut infeksi ing komunitas kasebut sing ora ana sumber infeksi sing dingerteni.

Iki minangka kasus pertama COVID-19 sing dideteksi ing komunitas ACT luwih saka 12 wulan.

"Keputusan kunci iki minangka asil saka kasus positif ing wilayah kasebut, kasus kasebut wis nular ing komunitas," ujare Barr. "Saiki kita ora ngerti sumber infeksi kasebut, nanging diselidiki akeh wis pirang-pirang jam."

"Iki minangka risiko kesehatan masarakat sing paling serius sing diadhepi ing wilayah kasebut taun iki, wiwit wiwitan pandemi," ujare.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar