24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Australia Breaking News aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Mbangun maneh Teknologi Pariwisata transportasi

ETA teknologi tinggi anyar dikenalake kanggo ngresiki Imigrasi Australia

ETA teknologi tinggi anyar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Australia saiki dikunci kanggo sebagian besar pengunjung manca, nanging sawise mbukak maneh aplikasi anyar kanggo nggampangake pra-izin pengunjung ing negara sing dikenal kanthi jeneng Down Under bisa ngandelake APP anyar kanggo nggampangake langkah sing dibutuhake kanggo mlebu negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Aplikasi ETA Australia minangka asil saka upaya desain kolaboratif sing nglibatake para ahli saka Departemen Dalam Negeri Australia, SITA, lan Grup Arq.
  2. Dirancang lan dikembangake ing Sydney, aplikasi kasebut ngidini warga negara sing nduweni aplikasi sing aman kanggo aplikasi ETA, mung sawetara menit, saka piranti seluler.
  3. Nggunakake teknologi sing luwih apik kanggo otomatis data saka paspor pelamar lan njupuk biometrik, proses layanan mandhiri sing aman iki ora mung nambah akurasi lan kekayaan data nanging uga bisa nambah pengalaman panganggo.  

SITA ngrintis sistem ETA kanggo Olimpiade Sydney 2000 kanggo menehi visibilitas panguwasa marang jutaan pengunjung sing ngrencanakake nyebrang wates lan nyuda kemacetan ing kedutaan Australia lan pos-pos imigrasi. Wiwit diluncurake, ETA wis tetep nyoba wektu lan nggawe cara visa elektronik ditetepake minangka saluran standar kanggo jinis visa sederhana (kayata, Visa nalika teka) dening departemen imigrasi ing saindenging jagad.

Australia tetep dadi tujuan plancongan sing populer lan ETA APP bakal nuduhake efektifitas sawise krisis COVID saiki lan negara mbukak maneh kanggo lelungan.

Sawise luwih saka 20 taun ganti teknologi gedhe, saiki wayahe nyipta ETA liwat aplikasi ETA Australia. Teknologi anyar lan paradigma anyar nyiptakake pangarep-arep kanggo akses, pengalaman, lan layanan masarakat, luwih-luwih nalika inovasi minangka mesin sing nggunakake pangowahan.

Tahap panemuan lan paneliten proyek kasebut yaiku mangertos persona lan kebutuhan inti wisatawan. Fokus kanggo entuk pangerten sing jero babagan syarat lan pangarepan industri pelamar, bisnis, lan lelungan kanggo netepake perjalanan pangguna pungkasan ing pungkasan.

Nalika nggawe solusi kontemporer nggunakake teknologi canggih, tim kasebut ngati-ati prelu nampilake produk sing intuisi lan aman nalika nyedhiyakake kapabilitas kompleks sing ana gandhengane karo data, validasi, populasi otomatis, lan sing paling penting, verifikasi identitas. Kita nindakake tes teknis, integrasi, lan pangguna lengkap kanggo njamin solusi wis siyap lan sentrisitas pangguna tetep dadi fokus ing desain. Lapisan abstraksi ngrangkep kabeh teknologi pihak katelu, saengga nggawe aplikasi kasebut dadi bukti mbesuk lan gampang supaya teknologi saiki diganti karo sing anyar lan sing luwih apik ing mbesuk.

Sistem kasedhiya ing piranti. Supaya fokus ing pengalaman pangguna, aplikasi kasebut kudu menehi cara sing gampang lan gampang kanggo entuk visa Australia ing piranti ing platform iOS lan Android.

Kepiye cara kerja app? 

Aplikasi iki nggunakake teknologi seluler (Pengenal Karakter Optik (OCR) lan Near Field Communication (NFC)) kanggo njupuk lan ngisi informasi paspor lan identitas kritis langsung saka paspor kasebut. Ndhaptar data aplikasi penting kanthi langsung saka sumber sing dipercaya ngilangi kesalahan entri data lan konsistensi sing nyebabake proses visa.

Aplikasi kasebut otentikasi lan validasi paspor elektronik liwat kemampuan NFC smartphone ing titik aplikasi tinimbang ing wates fisik. Akses menyang chip paspor dipikolehi kanthi nggunakake OCR kanggo maca Machine Readable Zone (MRZ) sing dicithak ing sisih njero paspor lan njupuk kunci. Tombol iki ngidini chip bisa diakses lan diotentikasi nggunakake sertifikat digital ing chip, supaya paspor asli lan chip durung kompromi. Sawise chip wis diverifikasi, data ing chip - sing kalebu dokumen lelungan, data identitas, lan gambar digital sing duwe paspor - banjur diwaca. Banjur dibandhingake karo motret gambar selfie sadurunge nerusake.

Proses motret gambar selfie nindakake pemeriksaan live-kompleks lan anti-spoofing tumrap macem-macem profil risiko praupan, sing nguatake verifikasi identitas pelamar. Cek keamanan penting iki ditindakake kanthi nyata kanthi aplikasi kanthi ora ngganggu pelamar.

OCR, NFC, gambar selfie, lan live kompleks, lan anti-spoofing dicakup ing aplikasi kanthi cara anyar, sing dipercaya minangka sing pertama internasional.

Pelancong wis ngandelake aplikasi kasebut kanthi salah sawijining aset sing paling larang yaiku data kasebut. Kepiye carane sampeyan ngrampungake masalah privasi ing pangembangane?

Kita nggunakake pendekatan Privacy by Design sajrone pangembangan app, diwiwiti karo Penilaian Dampak Privasi kanggo mesthekake yen kabeh instruksi, penanganan data, lan panyimpenan tundhuk karo sarat privasi Pemerintah Australia sing ketat. 

Kabeh data pribadi disimpen ing dhompet aman ing piranti pangguna. Ora ana data sing dituduhake karo pemangku kepentingan liyane, kajaba Dalam Negeri, sing mbutuhake informasi kanggo ngolah aplikasi ETA. Syarat lan Ketentuan wis jelas digawe ing aplikasi sing bakal ditampa sadurunge dilanjutake. Iki nerangake kepiye data dijaga kanthi aman, uga cara nggunakake lan dilindhungi nalika ngirim menyang omah.

Kanggo luwih njamin privasi pribadi, pelamar bisa mbusak rincian pribadine lan aplikasi sadurunge saka aplikasi kapan wae. Kajaba iku, kabeh piranti pangguna agen lelungan sing uga bisa nglamar para pelamar ora nyimpen data pelamar utawa aplikasi ing piranti kasebut sawise aplikasi diajukake. 

Aplikasi iki nggunakake panyimpenan lokal sing aman lan protokol otentikasi sing kuat. Kabeh komunikasi antarane piranti lan sistem backend dienkripsi, njamin proteksi utama lan kontrol data pangguna.

Apa umpan balik nganti saiki? 

Wiwit awal, proses desain pengalaman prioritasake panggunaan panggunaan kanthi pengalaman tanpa panggunaan lan intuisi ing platform iOS lan Android. Aplikasi sing ditrapake wis ditampa kanthi apik, kanthi macem-macem pangguna nglengkapi gampang panggunaan lan penake.

Pemantauan terus, analitik prilaku, lan umpan balik pangguna minangka bagean saka metodologi solusi. Kemampuan nganyari aplikasi kanthi cepet ngaktifake tambahan kanggo maca macem-macem jinis paspor, menehi dhukungan babagan status pangolahan, lan animasi sing luwih apik kanggo pandhuan instruksional. 

Umpan balik sing regane diwenehake dening pelamar liwat app store lan fungsi Hubungi Kami app wis nyebabake sawetara pangowahan lan perbaikan sing ditindakake wiwit pilot diwiwiti, mula luwih ngiyatake aplikasi kasebut.

Keterlibatan klompok pangguna global kanggo nyoba macem-macem piranti lan nglumpukake informasi pengalaman pangguna manawa aplikasi bisa digunakake ing lingkungan piranti sing beda-beda lan variasi paspor elektronik. Wiwit aplikasi kasebut disebarke ing Oktober 2020, wis nggampangake lelungan menyang Australia kanggo ewonan wong sajrone pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar