24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Kuliner budaya Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Bukti Vaksinasi Saiki Wajib kanggo Usaha njero ruangan San Francisco

Bukti vaksinasi saiki wajib kanggo bisnis njero ruangan San Francisco
Walikota San Francisco London Breed
ditulis dening Harry Johnson

San Francisco mbutuhake bisnis ing sektor njero ruangan sing kontak gedhe kanggo njaluk bukti vaksinasi saka para pelindung lan karyawan supaya bisa mlebu ing fasilitas kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Syarat supaya kesehatan kanggo bukti vaksinasi lengkap kanggo pelanggan ing lingkungan umum njero ruangan, kalebu bar, restoran, klub lan gym diwiwiti tanggal 20 Agustus. 
  • Urutan kesehatan digawe kanggo nglindhungi panyebaran COVID-19, utamane ing antarane sing durung divaksinasi.
  • Pesenan San Francisco uga nggawe bukti anyar babagan syarat vaksinasi kanggo acara gedhe ing papan njero ruangan.

Walikota San Francisco ngumumake tatanan kesehatan anyar sing dirancang kanggo nglindhungi panyebaran COVID-19, utamane ing antarane sing durung divaksinasi, nalika njaga bisnis tetep mbukak lan mbantu sekolah tetep mbukak.

Bukti vaksinasi saiki wajib kanggo bisnis njero ruangan San Francisco

Walikota London Breed ngumumake dina iki San Francisco bakal mbutuhake bisnis ing sektor njero ruangan sing kontak dhuwur kanggo njaluk bukti vaksinasi saka pelindung lan karyawan supaya bisa mlebu ing fasilitas kasebut.

Kajaba iku, tatanan kutha anyar nggawe bukti syarat vaksinasi anyar kanggo acara gedhe ing papan njero ruangan, sing mbutuhake pamiarsa sing umure 12 taun utawa luwih ing acara kanthi 1,000 wong utawa luwih kanggo menehi bukti vaksinasi.

"Kita ngerti manawa kutha kita bakal mundur saka pandemi lan bisa urip subur, kita kudu nggunakake cara paling apik kanggo nglawan COVID-19 lan vaksin kasebut," ujare Breed.

Sadurunge, aturan negara lan lokal mbutuhake bukti vaksinasi utawa tes kanggo melu acara mega njero ruangan kanthi 5,000 wong utawa luwih.

Syarat supaya kesehatan anyar kanggo bukti vaksinasi lengkap kanggo pelanggan setelan umum njero ruangan, kalebu bar, restoran, klub lan gym diwiwiti tanggal 20 Agustus.

Kanggo ngreksa lapangan kerja nalika menehi wektu kanggo tundhuk, bukti syarat vaksinasi kanggo staf diwiwiti tanggal 13 Oktober kanggo karyawan, miturut wara-wara kasebut.

Syarat vaksinasi kanggo acara njero ruangan, pribadi lan umum, sing ana 1,000 wong utawa luwih sing diwiwiti tanggal 20 Agustus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar