24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Singapur Maneka Warta

Ngenalake Penghargaan Bumi Kuat: Maju Plancongan Iklim

Penghargaan Bumi Kuat

SUNx Malta - program warisan kanggo aktivis Maurice Strong, Sustainability, lan Iklim setengah abad kepungkur - mromosikake Travel Friendly Climate, lan Les Roches, salah sawijining sekolah bisnis perhotelan terkemuka ing dunya, ngumumake Penghargaan Bumi Kuat saben taun sing bakal ditampilake ing ShiftIn 'Festival tanggal 19 November.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kompetisi iki dirancang kanggo narik kawigaten pesen-pesen keberlanjutan penting sing ana ing Piagam Bumi uga visi almarhum Maurice Strong.
  2. Bakal ana 6 penghargaan 500 euro sing disumbang dening Les Roches.
  3. Menilai bakal ditindakake dening tim juara iklim sing kuwat, dipimpin dening Profesor Geoffrey Lipman.

Penghargaan kasebut kanggo para siswa sing kasengsem ing Plancongan Iklim Iklim mbesuk - karbon sithik: SDG kagayut: Paris 1.5. Bakal ana 6 penghargaan 500 euro sing disumbang dening Les Roches. Dheweke bakal diwenehi "kertas pamikiran" paling apik 500 tembung ing:

"Napa Piagam Bumi saiki luwih penting tinimbang nalika ditepungake dening Maurice Strong lan Michael Gorbachev ing taun 2005. ”

Kompetisi kasebut dirancang kanggo narik kawigaten pesen-pesen keberlanjutan penting sing ana ing Piagam Bumi, uga visi almarhum Maurice Strong lan tambah akeh hubungane ing dina iki nantang Iklim.

Almarhum Maurice Strong

Kanggo informasi luwih lengkap babagan penghargaan, bukak www.thesunprogram.com

Kanggo sinau babagan Piagam Bumi, bukak www.earthcharter.org

Mangga entri email menyang [email dilindhungi]. Menilai bakal ditindakake dening tim juara iklim sing kuwat, dipimpin dening Profesor Geoffrey Lipman.

Entri mbukak nganti 15 Oktober 2021.

Profesor Geoffrey Lipman, Presiden SUNx Malta ujar: "Minangka Laporan IPCC paling anyar kanthi cetha nerangake kita lagi entek wektu kanggo ngrampungake Krisis Iklim eXistensial. Mung pimpinan enom esuk sing bakal bisa milih sing angel supaya kita bisa memenuhi target Paris. Piagam Bumi, disusun dening Maurice Strong, minangka pamblokiran penting kanggo pangerten Plancongan Ramah Iklim lan ketahanan sing dibutuhake saiki. Kita seneng bisa bekerjasama karo Les Roches, salah sawijining sekolah bisnis perhotelan paling dhuwur ing donya kanggo nambah dimensi kanggo program pendhidhikan Plancongan sing Iklim lan nyiyapake Juara Iklim Kuat kanggo transformasi penting. "

SUNx Malta - Jaringan Universal Kuat - minangka sistem dhukungan kanggo para pemangku kepentingan Pariwisata lan Pariwisata kanggo mbangun ketahanan iklim selaras karo target Sustainable Development Goals (SDG) lan Perjanjian Paris liwat Travel Friendly Travel (CFT). Iki dikelola dening Institut Pertumbuhan Hijau & Travelisme (GGTI) sing ora nirlaba ing EU.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar