24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Ikat Sabuk Kursi utawa Saluran Saluran: Alat Keamanan Maskapai Anyar

Tape Saluran: Alat Keamanan Maskapai Anyar

Saya asring, penumpang maskapai sing ora sopan dikalahake karo kru kabin maskapai kanthi tape saluran. Lan kenapa ora? Kuwat banget, aman, mula ibu modern sing cerdas mau ngandhani anak-anake: “Tape tape. Aja ninggalake omah tanpa omah. ”


Print Friendly, PDF & Email
  1. Pita saluran wis diwiwiti minangka tujuan kanggo keamanan pesawat mabur sing penting banget supaya penumpang bisa ditahan.
  2. Ing wulan kepungkur wae, paling ora ana sawetara skenario sing njamin panggunaan tape saluran kanggo ngamanake penumpang sing ora bisa ngontrol.
  3. Bisa uga ana sebab misteri babagan nggunakake tape saluran ing pesawat penumpang.

American Airlines nglaporake minggu iki dina Selasa, udakara sak jam sawise pesawat ing pesawat saka Maui menyang Los Angeles, pesawat kasebut kudu dialihake menyang Honolulu sawise bocah lanang umur 13 taun dadi ngganggu.

Para saksi ujar manawa bocah lanang kasebut nyoba nendhang jendhela ing sandhinge kursi lan uga dadi fisik karo ibune dhewe. Ketegangan wiwit mundhak udakara sakjam sajrone pesawat, nyebabake pilot muter pesawat kasebut.

Maskapai kasebut ujar cuffs fleksibel digunakake kanggo nahan bocah lanang kasebut, nanging video uga nuduhake saluran pramugari sing nutupi dheweke menyang kursine.

Penerbangan kasebut mlebu kanthi aman, lan penumpang dipasang penerbangan liyane utawa diwenehi kamar hotel.

Tape Saluran: Norma Keamanan Penerbangan Anyar

Kepiye wae, tape saluran wis diwiwiti nalika arep ngamanake pesawat terbang sing penting banget yen penumpang dikendhaleni supaya slamet ing jiwa liyane. Ora larang regane, gampang disimpen ing kapal tanpa njupuk papan sing kritis, lan kuwat. Cukup kuwat supaya wong liya lungguh - lan yen prelu, meneng wae - sajrone sisa pesawat.

Ing cathetan sisih lucu, ing film Sister Act 2, salah sawijining siswa ing kompetisi choral, Frankie, nuduhake Suster Mary Patrick jubah ritsleting sing rusak lan ujar, "Barang iki nyuwek! Saiki aku kudu kepiye, huh? ” Suster Mary Patrick mangsuli kanthi tenang: “Rungokake, aja kesusu. Ibuku biyen ujar yen ora ana sing mokal yen sampeyan nggawa iman lan gulung listrik. " Dheweke banjur ngalahake pita tape salaka saka pakulinane lan narik kaset gedhe nalika dheweke ujar, "Halo!"

Kedadean Pita Saluran Anyar

Ayo goleki maneh sawetara kedadeyan udhara paling anyar sing rampung kanthi aman lan aman amarga gulung kaset tape saluran perak.

Ing tanggal 12 Juli, sawijining wanita ing pesawat American Airlines saka Dallas-Fort Worth menyang Charlotte pisanan disalurkan ing bangkekan lan sikil lan sabanjure menyang kursine, nalika durung cukup kanggo ngalahake dheweke sawise dheweke nyoba mbukak lawang pesawat amarga dheweke ora gelem munggah maneh. Para pramugari salah sijine uga digigit nangani dheweke kanggo njaga keamanan 190 penumpang ing kapal.

Ing tanggal 3 Agustus, dilaporake manawa Maxwell Berry, pria umur 22 taun, diduga nggrundel dhadhane 2 pramugari sajrone penerbangan Frontier Airlines lan doyo kaping telune. Para pramugari nuli nutupi dheweke ing kursi sajrone perjalanan liyane saka Philadelphia menyang Miami. Semono uga Sindhunata dicekel polisi nalika mlebu ing batere 3 gunggunge. Agen FBI ing lokasi kasebut ujar manawa ora bakal nuntut tuduhan kejahatan federal.

Miturut Frontier, ing pramugari bakal ngadhepi akibat dhewe-dhewe, sanajan durung jelas apa. Kabeh maskapai sing kudu dikandhani nalika semana yaiku: "Para pramugari kaya ngono, dibebasake nalika mabur, nalika rampung investigasi."

Pitunjuk Kanggo Asal-Usul Misteri Pita Saluran

Association of Flight Attendants-CWA, sing makili pramugari Frontier, kanthi tulus ndhukung tumindak para kru kasebut. Presiden serikat, Sara Nelson, ujar manawa kru "kepeksa nahan penumpang kanthi alat sing kasedhiya ing kapal."

Miturut serikat pekerja, maskapai kasebut nyedhiyakake tape kanggo kru yen kudu nahan penumpang. Frontier ora mangsuli pitakon babagan iki.

Miturut profesor manajemen penerbangan ing Metropolitan State University of Denver, Jeff Price, "umume nggunakake tape saluran kanggo ngamanake wong sing nuduhake ancaman penerbangan utawa wong liya." Dheweke nerangake manawa sawetara penerbangan duwe kendharaan liyane, kayata cuff flex, lan ujar manawa dheweke nggawa kalorone nalika mabur "kanggo acara kasebut."

Dadi kayane logis kanggo nganggep manawa sawetara maskapai kanthi tenang "nginstal" gulung tape saluran ing gudang senjata kanggo njaga kalem lan aman nalika 36,000 mil munggah. Aku curiga ora ana akeh, yen ana penumpang sing nolak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar