24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Perjanjian Pariwisata Bilateral India lan Jerman Ditandatangani

Perjanjian pariwisata bilateral India lan Jerman ditandatangani
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

India lan Jerman wis nandatangani perjanjian pariwisata bilateral liwat Asosiasi Tur Operator India (IATO) lan Deutscher Reiseverband eV, (DRV) Asosiasi Perjalanan Jerman kanggo promosi pariwisata rong arah ing antarane rong negara kasebut kanthi njupuk langkah sing cocog kanggo mulihake pariwisata yen ana kahanan. normal, jarene Pak Rajiv Mehra Presiden IATO.


Print Friendly, PDF & Email
  1. IATO lan DRV setuju kanggo nindakake upaya sing cukup kanggo nggawe para anggota ngerti anggota saka asosiasi kasebut, mupangate, lan acara ing India lan Jerman.
  2. Kaloro organisasi kasebut uga bakal nganakake program pertukaran lelungan lan program pelatihan kanthi timbal balik.
  3. Penandatanganan perjanjian iki uga bakal ngirim pesen menyang negara liya ing Eropa manawa India siyap nampani kabeh turis asing.

Persetujuan kerjasama timbal balik ditandatangani dening Pak Norbert Fiebig, Presiden - Deutscher Reiseverband eV, Asosiasi Perjalanan Jerman, lan Pak Rajiv Mehra, Presiden, Asosiasi Operator Tur India, kanggo maju.

Miturut perjanjian iki, IATO lan DRV setuju kanggo nindakake upaya sing cukup kanggo nggawe para anggota ngerti anggota saka asosiasi kasebut, mupangate, lan acara. ing India lan Jerman. Pejabat loro organisasi kasebut bakal diundang ing konvensi tahunan lan bakal nganakake program ijol-ijolan lelungan lan program pelatihan kanthi timbal balik.

Jerman minangka salah sawijining pasar sumber utama wisata mlebu menyang India, lan iki bakal mbantu nguripake pariwisata mlebu menyang India lan bakal mbantu operator tur metu saka Jerman mbalekake maneh paket sing adol India.

Kesepakatan sing ditandatangani antarane DRV lan IATO ora mung bakal mbukak lawang Anggota IATO kanggo nyambung karo anggota DRV nanging uga bakal ngirim pesen menyang negara liya ing Eropa manawa India siyap nampani kabeh turis asing sawise Visa e-Turis lan penerbangan internasional diterusake maneh.

India lan Jerman duwe sejarah sing dawa. India minangka bagean saka Mahkota Inggris nalika WWI, lan nalika semana, Tentara India Inggris diprentah kanggo nyumbang prajurit kanggo upaya perang Sekutu, kalebu ing Front Kulon. Aktivis pro-kamardikan ing tentara kolonial njaluk pitulungan Jerman kanggo entuk kamardikan India, nyebabake Konspirasi Hindu-Jerman sajrone Perang Dunia I. Banjur sajrone Perang Dunia II, upaya perang Sekutu nglumpukake 2.5 yuta tentara sukarelawan saka India India.

Republik India sing mentas dibentuk minangka salah sawijining negara pertama sing mungkasi Negara Perang karo Jerman sawise Perang Dunia II lan ora ngaku reparasi perang saka Jerman sanajan 24,000 prajurit sing dadi tentara Inggris Inggris tiwas nalika kampanye nglawan Nazi Jerman. .

India njaga hubungan diplomatik karo Jerman Kulon lan Jerman Wétan lan ndhukung reuni kasebut ing taun 1990.

Kanselir Jerman Merkel lan Perdana Menteri India Modi

Ing wektu sing luwih modern, Kanselir Jerman Angela Merkel wis nggawe akeh kunjungan resmi menyang India sing nyebabake ana sawetara perjanjian sing ngembangake kerjasama bilateral, kanthi paling anyar yaiku ing wulan November taun 2019 nalika ana 17 perjanjian sing ditandatangani ing antarane India lan Jerman.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar