Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Jordan Warta Breaking Mauritius Mexico Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan Aeroflot miber menyang Meksiko, Yordania, Republik Dominika lan Mauritius

Penerbangan Aeroflot miber menyang Meksiko, Yordania, Republik Dominika lan Mauritius
Penerbangan Aeroflot miber menyang Meksiko, Yordania, Republik Dominika lan Mauritius
ditulis dening Harry Johnson

Saiki Azur Air mabur menyang Meksiko lan Republik Dominika, nanging ora ana maskapai penerbangan Rusia sing menehi rute rute Yordania lan Mauritius.


Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan udara menyang Meksiko diwiwiti maneh ing wulan Mei 2021.
  • Penerbangan menyang Republik Dominika dilanjutake ing wiwitan wulan Agustus.
  •  Layanan udara karo Jordan lan Mauritius dibukak kanthi resmi ing wulan Juli.

Operator bendera Rusia Aeroflot bisa ngluncurake penerbangan menyang Meksiko, Mauritius, Yordania lan Republik Dominika, CEO maskapai Mikhail Poluboyarinov ujar nalika wawancara karo saluran TV Rusia.

Chief Executive Officer Aeroflot Mikhail Poluboyarinov

“Kita uga duwe rencana mbukak penerbangan menyang Meksiko, sing dadi tujuan plancongan sing menarik. Kita ngrancang lan nimbang penerbangan menyang Republik Dominika, lan uga ngelingi Mauritius lan Yordania uga, " AeroflotKetua Eksekutif ujar.

Layanan udara menyang Meksiko diwiwiti maneh ing Mei 2021, kanthi penerbangan ing kana mung ditindakake Azur Air saiki.

Penerbangan menyang Republik Dominika dilanjutake ing wiwitan wulan Agustus, Azur Air uga siji-sijine operator sing mabur saiki.

Layanan udara karo Jordan lan Mauritius resmi dibuka ing wulan Juli, sanajan ora ana perusahaan Rusia sing nindakake penerbangan ing kana nganti saiki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar