24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hak-hak manungsa News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

8 Saka 10 Orang Amerika Ndhukung Paspor Vaksin

81.8% wong Amerika Pilih Paspor Vaksin
81.8% wong Amerika Pilih Paspor Vaksin
ditulis dening Harry Johnson

Gagasan paspor vaksin saya misuwur kanthi tuwuh.


Print Friendly, PDF & Email
  • Survei kasebut kalebu 997 wong ing saindenging AS sing takon macem-macem pitakon sing ana gandhengane karo paspor vaksin.
  • Baby Boomer paling ora bisa ndhukung paspor vaksin.
  • 50.9% total responden nglaporake manawa luwih seneng lelungan ing omah kanthi syarat paspor vaksin.

Asil survey vaksin pungkasan nuduhake apa sing dirasakake wong Amerika babagan macem-macem larangan lelungan sing gegandhengan karo pandemi COVID-19.

Kanthi debat sing ana ing babagan kebebasan pribadi lan kemampuan kanggo lelungan tanpa alangan ing saindenging negara, saiki akeh sing yakin manawa bukti vaksinasi kudu dadi sarat.

81.8% wong Amerika sing disurvei ndhukung ide Passport Vaksin, kanthi Baby Boomer minangka sing paling ora ndhukung konsep iki.

Survei kasebut uga nuduhake generasi endi sing cenderung ora setuju paspor vaksinasis lan kepiye perasaan responden lanang lan wadon babagan masalah kasebut.

Gagasan paspor vaksin saya misuwur kanthi tuwuh. Kanthi New York City lan bagean saka California saiki prentah bukti vaksinasi, bebarengan karo perusahaan utama kayata jalur pelayaran Norwegia, ora bisa diindhari manawa kutha, negara bagian, lan perusahaan liyane bakal miwiti tumindak sing padha. Lan sanajan sawetara negara kaya Florida lan Texas nglarang paspor vaksin, masarakat umum wiwit ngerteni ide kasebut.

Dileksanakake ing antarane tanggal 2 Juni, survey kalebu 3 wong ing saindenging AS sing takon macem-macem pitakon sing ana gandhengane paspor vaksin - ditegesi minangka "dokumen sing mbuktekake manawa sampeyan divaksinasi marang COVID-19." Ditakokake uga babagan preferensi sing ana gandhengane karo watesan perjalanan pandemi umume, warga sing disurvei makili macem-macem demografi kalebu jinis (pria / wanita), generasi (Baby Boomer / Generasi X / Milenial / Generasi Z), lan sing wis divaksinasi vs sing durung divaksinasi.

Umume responden kenal karo istilah kasebut paspor vaksin, kanthi meh 82% nyatakake yen saiki ndhukung ide kasebut ing salah sawijining wujud. Asil kasebut ana gandhengane karo umur lan jender, kanthi wanita 7% luwih bisa ndhukung paspor vaksin tinimbang pria. Antarane sing durung divaksinasi, pria luwih seneng insentif kanggo divaksinasi adhedhasar watesan perjalanan tinimbang wanita.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar