24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

WestJet Ndhukung Vaksinasi Prentah Kanggo Karyawan maskapai

WestJet Ndhukung Vaksinasi Prentah Kanggo Karyawan maskapai
WestJet Ndhukung Vaksinasi Prentah Kanggo Karyawan maskapai
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai sing makarya kanggo ngetrapake syarat vaksinasi wajib pamrentah kanggo karyawan maskapai penerbangan federally ing pungkasan Oktober.


Print Friendly, PDF & Email
  • WestJet saiki duwe tenaga kerja aktif udakara 6,000 WestJetters, dene 4000 tetep ora aktif utawa ngetokake bulu.
  • Saiki Swoop duwe tenaga kerja aktif 340 karyawan, dene luwih saka 170 tetep ora aktif utawa ngetokake bulu.
  • Grup WestJet bakal tundhuk marang sarat supaya para pelancong domestik divaksinasi utawa diuji sadurunge budhal.

Grup WestJet dina iki nampani pengumuman Menteri Transportasi Omar Alghabra babagan vaksin wajib kanggo karyawan maskapai sing diatur kanthi federal.

Menteri Transportasi Omar Alghabra

"Kita terus dadi mitra sing kuat ing peluncuran vaksinasi Kanada lan kerja keras kanggo ngetrapake kabijakan pamrentah babagan vaksin wajib kanggo karyawan maskapai," ujare Mark Porter, WestJet Wakil Presiden Eksekutif, Masyarakat lan Budaya. "Vaksinasi minangka cara sing paling efektif kanggo njamin keamanan para tamu lan karyawan, nalika ngatasi panyebaran COVID-19."

"Kita ngerti manawa masarakat bakal duwe pitakon lan bakal ngrembug karo karyawan lan kelompok tenaga kerja kanthi nyata," ujare Pak Porter. "Kita njaluk rincian tambahan saka pamrentah federal babagan persyaratan kasebut lan komitmen kanggo kerja sama kanggo njamin implementasi kabijakan kasebut ing pungkasan Oktober."

WestJet saiki duwe tenaga kerja aktif udakara 6,000 WestJetters, dene 4000 tetep ora aktif utawa ngetokake bulu. Swoop saiki duwe tenaga kerja aktif 340 karyawan, dene luwih saka 170 tetep ora aktif utawa ngetokake bulu.

The Klompok WestJet bakal tundhuk marang sarat supaya para pelancong domestik divaksinasi utawa diuji sadurunge budhal. Klompok maskapai kasebut ndhukung manawa pengujian antigen kanthi cepet minangka alternatif sing bisa ditampa, bisa diakses lan terjangkau kanggo para pelancong sing durung divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar