24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Umume wong Inggris Ora Bakal Nglindhungi Bisnis Tanpa Vaksin

Umume wong Inggris ora bakal nglindhungi bisnis sing durung divaksinasi
Umume wong Inggris ora bakal nglindhungi bisnis sing durung divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Kurang saka setengah wong Inggris ujar sing gelem terus nggunakake profesional sing durung divaksinasi.


Print Friendly, PDF & Email
  • 22% responden ujar manawa "mesthi" ora nggunakake layanan para profesional sing durung divaksinasi.
  • 29% responden ujar manawa "bisa uga" nyegah profesional sing ora divaksinasi.
  • 20% wong Inggris "bisa" nggunakake bisnis sing durung divaksinasi.

Miturut jajak pendapat paling anyar sing ditindakake lan dikirim wingi, luwih saka seket persen warga Inggris ora bakal bali menyang bisnis sing digunakake biyen yen wong sing nindakake bisnis kasebut durung divaksinasi.

Umume wong Inggris ora bakal nglindhungi bisnis sing durung divaksinasi

Nalika negara kasebut terus anget kanggo pamrentah Watesan COVID-19 babagan perdagangan lan gerakan, kurang saka separo wong Inggris ujar manawa dheweke tetep nggunakake profesional sing ora divaksinasi.

Meh seprapat (22%) wong sing disurvei ujar manawa "mesthi" ora bakal bisnis maneh karo profesional sing durung divaksinasi, sanajan wis entuk transaksi sing disenengi.

Survei 4,631 wong diwasa Inggris, jajak pendapat nemokake yen pluralitas - 29% - saka responden ujar manawa bakal "ora bisa" nggunakake profesional sing sadurunge digunakake kanggo ngerti manawa "ora njupuk lan [ora] njupuk COVID -19 vaksinasi. "

20% wong Inggris ana ing pager, ngakoni manawa bakal "nggunakake" profesional kasebut, lan 14% bakal tetep profesional, ditembak utawa ora ditembak. Sisane durung yakin - nanging bisa uga kudu njupuk keputusan, amarga pamrentah Inggris terus mikir babagan paspor vaksin ing saindenging negara sawise ngumumake kudu bali menyang papan hiburan sawise wengi.

Para responden ing sisih kidul Inggris umume bisa nentang para profesional sing durung divaksinasi, dene sing ing sisih lor biasane bisa kerja bareng karo dheweke. Kajaba iku, pamilih konservatif luwih seneng njaga para profesional, dene Demokrat Liberal paling cenderung nyingkirake.

Para responden poling kayane saya akeh nyengkuyung watesan sing ditindakake dening negara, kanthi 60% nyatane nyengkuyung "paspor vaksin" kanggo sapa wae sing ngunjungi panti jompo, gym, ruang acara, pub, restoran, utawa papan rapat umum liyane ing jajak pendapat liyane ditindakake dening YouGov minggu kepungkur. Nanging, pitakon kasebut ditulis kanthi beda, de-negesake ora ana tanggal pungkasan sing jelas babagan panggunaan paspor kasebut kanthi mung takon marang responden yen dhukungan paspor vaksin nalika diluncurake.

Inggris ora bakal dadi sing pertama nduwe sistem paspor vaksin sing dileksanakake tanpa input saka para pemilih. Italia lan Prancis wis nggunakake pas kesehatan sanajan ana demonstrasi sing jembar, lan sawetara negara bagian lan kotamadya AS kaya New York City negesake bisnis pribadi Amerika kanggo ngetrapake amanat vaksin kanthi paspor kesehatane dhewe. Negara-negara liyane meksa nglarang paspor kasebut, nyebabake pamrentah federal (kanggo saiki) pasrah karo negara lan bisnis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar