24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Cruising Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pulo Swarga Cruise Grand Classica Pulo Grand Bahamas Bali Sukses Diwartakake

Bahamas Paradise Cruise Line Grand Classica

Sawise mandheg suwene 16 wulan, Jalur Cruise Paradise Bahamas bubar numpak penumpang pertamane ing Palm Beach, Florida, lan nalika mengeti operasi pertama wulan, layanan kasebut diarani sukses.


Print Friendly, PDF & Email
  1. Tawaran musim panas khusus ing resor paling apik ing pulau kasebut ndadekake para pengunjung rawuh luwih becik.
  2. Kapal utama kapal pesiar duweke kulawarga lan operasi, Grand Classica, lelayaran saka Pelabuhan Pantai Palm tanggal 24 Juli.
  3. Dumugi Pulo Grand Bahama tanggal 25 Juli, tandha-tandha baline plancongan "mikro-kation" sing populer rong wengi kasebut.

Ian Rolle, Ketua, Dewan Pariwisata Pulau Grand Bahama nggambarake sawetara sukses ing produk sing ditawakake mitra, Viva Wyndham Fortuna Beach lan Grand Lucayan. "Saiki garis pelayaran wis diterusake maneh, para plancong wis rumangsa luwih manteb lan seneng banget bisa bali menyang Bahama lan Pantai Viva Wyndham Fortuna lan Grand Lucayan ngirimake 'mikro-kation' sing ora bisa dilalekake" ujare. "Protokol sing wis ana kanggo njamin lingkungan sing paling aman kanggo para penumpang" ujare.

Marco Gobbi, Viva Wyndham Fortuna Beach Resort, Meshell Britton, Papan Pariwisata Grand Bahama Island, Chrisanne Aston, Aroma Bahama

Francis Riley, Kepala Petugas Komersial garis pelayaran setuju; "Kabeh kru duwe vaksin 100% nanging saiki kita nampa tamu sing divaksinasi lan ora divaksinasi. Mangkene, kita ngetutake protokol sing ketat babagan tes sadurunge sadurunge mlebu lan nderek rekomendasi CDC kanggo njamin pengalaman sing aman lan aman ing kapal. Ing babagan kasebut, topeng kudu dianggo ing kabeh area njero ruangan kapal, kajaba nalika tamu lagi mangan utawa ngombe. Topeng ora dibutuhke ing area njobo kayata dek kolam renang, makan luar ruangan, bar, lsp., ”Jarene.

Kanggo njamin kesehatan lan safety kabeh penumpang lan kru, Bahamas Paradise Cruise Line wis ngetrapake protokol kebersihan sing akeh, lan mematuhi kabeh kabijakan sing dijelasake lan dibutuhake dening Framework CDC for Order Conditional Sailing Order. Miturut CEO Oneil Khosa, "tamu saiki bisa nikmati plesiran Bahama sing resik, aman, nyenengake, cedhak omah, kanthi jadwal plancongan plancongan-plancongan loro-wengi sing mburine."

Sajrone mandheg, program pelatihan khusus ditawakake Departemen Pelatihan Industri Pariwisata Bahamas, kanggo para pekerja hotel Frontline, Drivers Taxi, uga para pemangku kepentingan industri pariwisata liyane, supaya bisa ngetrapake kesehatan & keamanan pengunjung. Kanggo ngenteni baline kapal pesiar, properti anggota Dewan Pariwisata Pulo Grand Bahama nyedhiyakake tawaran kanggo calon pengunjung.

Pak Marco Gobbi, Manajer Umum Resor Viva Wyndham Fortuna Beach Resort, ujar, "Kita seneng nalika bali saka mitra penting iki kanggo kita. Kita wis ndeleng tambah akeh paket Day-pass, lan pendhudhuke uga saya mundhak, - udakara 10% amarga program, 'Cruise and Stay.' Iki minangka pitulung gedhe kanggo bisnis sing ngupayakake njaga hunian sing cukup. Kayane (nghirup) hawa seger mlebu! ” Gobbi luwih lanjut ujar manawa, "Muga-muga Grand Classica bakal enggal bali ing level bisnis pra-kovalen, saéngga kita bisa entuk level pesenan tartamtu, sing bakal mbantu kita tetep mbukak ing mangsa rendheng (September nganti Desember). ”

Kanggo nambah luwih apik pengalaman bali kanggo para pengunjung, Papan Pariwisata Grand Bahama Island bekerjasama karo Wewangian Bahama - Pabrik Parfum kanggo ngasilake pembersih tangan pribadi kanggo tamu sing teka. Sanitizer semprotan antiseptik ngemot alkohol 75%, ngresiki permukaan kulit kanthi efektif lan mateni 99.9% kuman. Pembersih yaiku 20ml / 0.68 fl. oz misting spray, kanthi aroma tropis teken lan bentuk kertu kredit tipis sing unik, dirancang supaya cocog karo kanthong mburi sampeyan.

Pelancong potensial disaranake ngunjungi situs web Cruise Line kanggo prosedur pelayaran lan supaya lelungan menyang Pulo Grand Bahama.

https://www.bahamasparadisecruise.com/sailing-procedures.php Kasedhiya macem-macem penawaran khusus lan promosi. Kanggo informasi utawa pesenan layaran, bukak www.BahamasParadiseCruise.com/. Tututi Bahamas Paradise Cruise Line ing Facebook ing Facebook.com/BPCruiseLine, Instagram @BahamasParadiseCruiseLine, lan Twitter @BPCruiseLine.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan lelungan menyang Pulo Grand Bahama, bukak www.grandbahamavacations.com .

Babagan Papan Pariwisata Pulo Grand Bahama

Dewan Pariwisata Pulo Grand Bahama (GBITB) minangka agensi pemasaran lan promosi sektor swasta kanggo Pulo Agung Bahama. GBITB diwajibake ndhukung pertumbuhan ekonomi para pemangku kepentingan pariwisata ing Pulo Grand Bahama. 

Kegiatan kalebu pangembangan lan implementasi macem-macem inisiatif pemasaran lan promosi sing dirancang kanggo ningkatake lan ningkatake kesadaran lan profil Grand Bahama Island ing pasar. Keanggotaan Dewan kalebu macem-macem bisnis sing gegandhengan karo pariwisata kalebu sektor akomodasi, restoran, bar, atraksi, panyedhiya transportasi, tukang lan pengecer.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar