24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Caribbean Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika Ketemu karo Komisioner Dhuwur Kanada ing Jamaika

Komisaris Tinggi Kanada kanggo Menteri Pariwisata Jamaika lan Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, menehi Komisaris Tinggi Kanada sing mentas ditunjuk menyang Jamaika, Tuan, Emina Tudakovic, (deleng kiwa ing foto) kanthi tandha apresiasi khusus.


Print Friendly, PDF & Email
  1. Tuan Tudakovic ketemu karo Hon. Menteri Bartlett ing Kantor Kingston Anyar.
  2. Dheweke ngrembug babagan cara kanggo ngiyatake hubungan antarane negara kasebut ing bidang kayata pendhidhikan lan pelatihan.
  3. Uga ana tabel kemungkinan Kanada kerja sama karo Jamaika kanggo mbukak pusat satelit Global Resilience and Crisis Management Center Global. 

Acara kasebut minangka kunjungan hormat dening Mulia Tudakovic ing Menteri tanggal 11 Agustus 2021, ing Kantor Kingston Anyar. 

Sajrone rapat kasebut, dheweke ngrembug babagan cara kanggo ngiyatake hubungan antarane negara ing bidang kayata pendhidhikan lan pelatihan. Dheweke uga ngrembug babagan kemungkinan Kanada kerja sama karo Jamaika kanggo mbukak pusat satelit Global Resilience and Crisis Management Center Global.  

The Jamaika Menteri Pariwisata lan agensi duwe misi kanggo ningkatake lan ngowahi produk pariwisata ing Jamaika, sanajan njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata ditambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Informasi luwih lengkap babagan Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

1 Komentar