24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Seychelles Nelpon DMC

Menteri Luar Negeri lan Pariwisata lan Sekretaris Utama Pariwisata Seychelles ketemu karo sawetara perusahaan manajemen tujuan.

Nerusake misine kanggo akrab karo mitra industri pariwisata lan produke, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata lan Sekretaris Utama Pariwisata, Duta Besar Sylvestre Radegonde, ketemu karo sawetara perusahaan manajemen tujuan ing Kamis, 12 Agustus 2021.


Print Friendly, PDF & Email
  1. Sajrone rapat kasebut, Menteri njaluk macem-macem produk lan layanan.
  2. Dheweke uga nyritakake perlune nyakup budaya lan warisan kreasi Seychellois ing penawaran pariwisata ing negara kasebut.
  3. Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, ngancani Menteri Radegonde ing demo.

Menteri Radegonde njupuk kesempatan kasebut kanggo ngundang macem-macem produk lan layanan, uga nyoroti kebutuhan kanggo nambah pengalaman pengunjung kanthi kalebu budaya lan warisan kreasi Seychellois ing penawaran pariwisata.

Logo Seychelles 2021

Kunjungan dina Kamis diwiwiti ing Pure Escape, DMC mewah sing pasar utamane yaiku Rusia lan duwe kantor ing Inggris, Maladewa, Seychelles lan UAE sing nawakake paket kanggo para klien kalebu pelayan pribadi lan pemandu wisata.

Perusahaan liyane kalebu Silver Pearl Tours lan Travel sing nawakake macem-macem kegiyatan kalebu tur lan transfer pribadi, lan Cheung Kong Travel, utamane target pasar Tiongkok, menehi pandhuan linguistik khusus kanggo para klompok lan individu ing plancongan.

Menteri Radegonde uga ketemu karo sawetara DMC duweke Seychellois kalebu Summer Rain Tours, sing nawakake macem-macem paket lan layanan charter kapal menyang klien Arab Saudi, Rusia lan Eropa, lan Ocean Blue Travel, perusahaan duweke kulawarga, sing ana hubungane karo klien ing UAE, Jerman liwat situs web.

DMC duweke Seychellois liyane sing dikunjungi kalebu Travel Travel sing nawakake paket perjalanan kanggo perusahaan, individu lan klompok ing pasar Eropa lan Timur Tengah, lan Travel mewah sing nawakake paket mewah ing pasar Rusia lan Timur Tengah.

"Minangka bagean penting saka tugas menteri kanggo ngerti mitra lan ngerti usahane. Kunjungan kasebut ngidini kita uga nuduhake apresiasi lan umume menehi semangat supaya bisa ngupayakake nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik kanggo para tamu, "ujare Menteri Radegonde.

Saliyane kenal karo DMC, Menteri Radegonde negesake kebutuhan industri kanggo macem-macem produk lan promosi pariwisata budaya. "Peningkatan budaya kreole ora mung bakal nambah pengalaman para plancongan nanging uga bakal menehi cahya tumrap budaya lan komunitas tukang lokal uga menehi seniman lokal platform global," negesake Menteri kasebut.

Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, sing ngancani Menteri Radegonde ing tur iki, ujar manawa kunjungan biasa minangka kesempatan kanggo nyambung karo mitra lan ngerti tantangane, sing mbiyantu Departemen Pariwisata fokus supaya bisa nambah pengalaman klien ing tujuan ing kabeh level.

Kunjungan kasebut uga menehi terang babagan macem-macem masalah lan kemajuan ing industri pariwisata lan macem-macem pasar sumber negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar