24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Canada Siap Nindakake Kebijakan Vaksinasi Anyar

Air Canada Siap Nindakake Kebijakan Vaksinasi Anyar
Air Canada Siap Nindakake Kebijakan Vaksinasi Anyar
ditulis dening Harry Johnson

Pengumuman Pamrentah Kanada manawa karyawan sing diatur sacara federal ing sektor transportasi kudu divaksinasi kanthi lengkap marang COVID-19 nganti tanggal 31 Oktober 2021.


Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah Kanada njaluk luwih dhukungan saka panel penasihat COVID-19.
  • Air Canada wis menehi saran lan terus-terusan nggunakake langkah-langkah adhedhasar ilmu pengetahuan supaya pelanggan lan karyawan tetep aman. 
  • Air Canada komitmen kanggo kerja sama karo serikat kerja lan Pamrentah Kanada kanggo ngetrapake kabijakan anyar iki.

Dina iki Air Canada nerbitake pratelan ing ngisor iki kanggo nanggepi wara-wara Pamrentah Kanada manawa karyawan sing diatur sacara federal ing sektor transportasi kudu divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19 nganti tanggal 31 Oktober 2021.

Air Canada Siap Nindakake Kebijakan Vaksinasi Anyar

Wiwit awal pandemi, Air Canada wis menehi saran lan terus-terusan nggunakake langkah-langkah adhedhasar ilmu pengetahuan supaya pelanggan lan karyawan tetep aman. Iki kalebu nyengkuyung para karyawan supaya divaksinasi, nyiyapake klinik ing papan kerja lan ndhukung program vaksinasi komunitas supaya vaksinasi bisa diakses kanthi luwih wiyar.

Senajan Air Canada ngenteni rincian luwih lengkap babagan pengumuman babagan vaksinasi wajib saiki, minangka langkah sambutan kanggo langkah-langkah berkembang kanggo nglindhungi kesehatan lan keamanan karyawan maskapai, pelanggan lan kabeh wong Kanada.

Air Canada duwe komitmen kanggo kerja sama karo serikat kerja lan Pamrentah Kanada kanggo ngetrapake kabijakan anyar iki kanthi efektif kanthi tujuan nambah keamanan lan nglancarake aplikasi langkah-langkah kesehatan lan keamanan adhedhasar ilmu pengetahuan kanthi cara sing selaras karo laporan Panel Penasehat lan Skrining Ahli COVID-19 Pamrentah tanggal 5 Mei 2021.

Khusus kanggo para wisatawan, panel nyaranake: supaya ora ana tes sadurunge budhal kanggo para wisatawan sing divaksinasi kanthi lengkap; ngakoni manawa tes ing wayah budhal lan tekane akeh banget kanggo para penumpang kasebut; lan tes antigen cepet sing ditrapake kanthi efektif saiki wis kasedhiya bisa ngganti tes PCR sing luwih alon lan luwih larang kanggo tes sadurunge budhal.

Air Canada uga tetep setya ing pangembangan lan aplikasi langkah-langkah keamanan anyar lan proses sing efektif lan trep kanggo para pelanggan nalika kasedhiya. Langkah-langkah kasebut penting banget kanggo restart aman saka industri transportasi udara sing, kajaba supaya wong Kanada bisa lelungan kanthi bebas, uga minangka pendorong kegiatan ekonomi ing Kanada. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar