24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Caribbean Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Resume Cruise: Karnaval Sunshine Nelpon ing Ocho Rios dina Senen

Resume Cruise Jamaica

Operasi pelayaran bakal dilanjutake ing Jamaika dina Senen, 16 Agustus 2021, kanthi telpon pelabuhan Karnaval Sunshine ing Ocho Rios.


Print Friendly, PDF & Email
  1. Sunshine Karnaval dijadwalake nelpon ing Pelabuhan Ocho Rios.
  2. Minangka kapal pesiar pertama karo penumpang internasional sing nulungi plabuhan Jamaika wiwit wiwitan pandemi COVID-19.
  3. Iki bakal menehi tandha langkah penting kanggo pambukaan maneh sektor pariwisata Jamaika, sing kena pengaruh parah karo pandemi global.  

"Aku seneng banget menehi saran manawa Jamaica akhire bakal ndeleng bali pelayaran ing dina Senen tanggal 16 Agustus. Kita nyambut gawe maneh iki amarga ngerti yen ewonan wong Jamaika gumantung karo industri kapal pesiar kanggo panguripan, lan bakal menehi pengaruh positif tumrap ekonomi kita umume, "ujare Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett.  

"Aku pengin njamin publik manawa panggilan iki dikelola miturut protokol COVID-19 sing sehat lan sehat sing dipandu standar global lan praktik paling apik kanggo njamin keamanan lan perlindungan warga uga pengunjung. Kajaba iku, kapal kasebut dikelola selaras karo Pesenan Berlayar Bersyarat kanggo Pelayaran Simulasi lan Watesan sing diproklamasikan dening Pusat Kontrol Penyakit (CDC) AS. Rawuhipun Karnaval Sunshine ing dina Senin nduwe tonggak penting ing upaya pemulihan lan nerusake operasi pelayaran, sing ditanggepi amarga pandemi kasebut, "tambahnya.  

"Miturut langkah-langkah ketat kanggo ngatur maneh kapal pesiar udakara 95% kru lan penumpang sing divaksinasi lan kabeh penumpang diwajibake menehi bukti asil negatif saka tes COVID-19 sing ditindakake sajrone 72 jam lelayaran," ujare Menteri Bartlett . Uga diandharake manawa ing kasus penumpang sing ora divaksinasi, tes PCR diwajibake, lan kabeh penumpang uga bakal disaring lan dites (antigen) nalika mudhun.  

Nalika numpak kapal, kru uga kudu tundhuk karo protokol sing ketat sing diprentahake dening kerangka resmi Pesenan Nglayar Kondisi. Iki mbutuhake supaya ana tindakan pencegahan, lan mekanisme pengawasan lan tanggapan mesthi ana ing papan.  

Profesor Gordon Shirley, Presiden & CEO, Otoritas Pelabuhan Jamaika (PAJ), nyebutake manawa "panggilan dening Karnaval Sunshine minangka perwakilan kolaborasi lan dialog terus-terusan karo mitra pelayaran lan Menteri Kesehatan lan Kesehatan (MoHW) . Para pemangku kepentingan kasebut nyedhiyakake dhukungan lan pandhuan sing luar biasa kanggo mbiyantu PAJ supaya bisa nyetel operasi kanthi standar global ngelingi paradigma operasional COVID-19 anyar. Minangka persiyapan kanggo nerusake operasi kapal pesiar ing Jamaika, kita wis nganyarke kabeh fasilitas port sesuai karo pedoman lan protokol COVID-19 lan kabeh port kita dipasang maneh karo kamar isolasi lan fasilitas sanitasi. ”   

Dheweke nambahake, "Kita wis kerja bareng banget karo MoHW setaun kepungkur lan ngrungokake saran, nuli ngetutake ilmu pengetahuan, mula PAJ yakin bisa nyedhiyakake pengalaman penumpang pesiar sing menang penghargaan kanthi aman lan aman. lingkungan, sanajan ana tantangan COVID-19. Kita ngucapke matur nuwun banget marang MoHW lan mitra pelayaran kanggo dhukungan sing ora kendhat sajrone wektu uji coba lan ngarepake maneh sektor pelayaran amarga kita ngerti pengaruh positif sing signifikan industri ing bisnis liyane lan ekonomi Jamaika umume. ” 

"Kita seneng dadi kapal pesiar pertama bali menyang Jamaika lan nawakake kesempatan kanggo para tamu ngrasakake kabeh kaendahan negara, "ujare Christine Duffy, Presiden Karnaval Cruise Line. "Atas jenenge Karnaval, aku pengin matur nuwun banget marang Menteri Pariwisata, Menteri Kesehatan lan Kesehatan, lan mitra kerja bareng kerja bareng nggawa pelayaran sing aman menyang Jamaika," ujare. 

Penumpang bakal diidini mudhun saka kapal kasebut kanggo melu tur ing Koridor Ketahanan COVID-19, sing wis kasedhiya kanggo para pengunjung sing mandheg kanthi rekam kinerja sing wis ditampilake luwih saka setaun. Tingkat positipitas ing koridor yaiku 0.6 persen. 

Koridor kasebut diawasi bebarengan karo Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan, Menteri Keamanan Nasional, Menteri Pamrentah Daerah lan Pembangunan Pedesaan, lan Menteri Transportasi lan Penambangan.  

"Pamrentah Jamaika wis diskusi karo sawetara jalur pelayaran, lan para pemangku kepentingan sing relevan, babagan restart operasi pelayaran sing efisien nalika ngawasi protokol kesehatan lan keamanan. Mula, kita seneng banget yen iki pungkasane dadi kasunyatan. Aku muji upaya kabeh pihak kalebu PAJ, Menteri Kesehatan lan Kesehatan, lan Jamaica Vacations Limited (JAMVAC) amarga menehi kontribusi kanggo njamin operasi plancongan sing aman lan aman ing Jamaika, "jarene Menteri Bartlett.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar