24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel wong Pengumuman Pers Rilis pers USA Breaking News Maneka Warta

Jaringan Pariwisata Dunia Bangladesh Bab Kepemimpinan & Fokus

wtn350x200
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Klompok lan Kapentingan Jaringan Pariwisata Dunia dikenalake ing Malaysia, Balkan, Arab Saudi, Afrika, lan akeh wilayah liyane. Klompok Minat dipuji karo klompok kepemimpinan sing nangani apa wae saka penerbangan menyang perhotelan, nganti perdamaian liwat pariwisata. Bab sing anyar ing Bangladesh nyedhiyakake pengalaman lan kepemimpinan kanggo campuran organisasi anyar iki.


Print Friendly, PDF & Email
  1. The Jaringan Pariwisata Dunia ngumumake pembentukan Kelompok Kepentingan Bangladesh / Bab ing pimpinan HM Hakim Ali.
  2. Kanthi klompok minat, Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) nyedhiyakake para anggota kanthi swara lokal sing kuat, lan ing wektu sing padha kalebu swara lokal iki menyang platform global.
  3. WTN miwiti mbangun maneh.lancaran diskusi ing wulan Maret 2020 lan saya tuwuh dadi kemitraan publik-pribadi sing makili akeh bisnis ukuran menengah nganti cilik ing 127 negara.

Bangladesh, ing sisih Wétan India ing Teluk Benggala, minangka negara Asia Kidul sing ditandhani tanduran ijo lan akeh saluran banyu. Kali Padma (Gangga), Meghna, lan Jamuna nggawe dataran sing subur, lan lelungan nganggo prahu umume. Ing pesisir kidul, Sundarbans, alas bakau gedhe banget sing dituduhake karo India Wétan, dadi macan Royal Bengal.

Nganti pecah COVID-19 ing Maret 2020, pariwisata dadi dinamis lan salah sawijining sektor sing paling nguntungake kanggo ekonomi donya uga kanggo akeh negara berkembang kaya Bangladesh.

Bangladesh duwe akeh tujuan wisata alam, budaya, sejarah, arkeologi, agama, lan buatan manungsa. Kanthi ngunjungi negara iki, kita duwe kesempatan kanggo ngerti masarakat suku lan budaya, tradhisi, panganan, lan satwa sing beda-beda. Turis uga bisa nikmati macem-macem kegiyatan sing gegandhengan karo pariwisata kayata ski banyu, pelayaran kali, hiking, dayung, kapal pesiar, bathik segara, lsp.

Industri pariwisata dianggep dadi industri sing tuwuh kanggo akeh negara berkembang. Iki nduweni peran penting kanthi langsung lan ora langsung ing tingkat pertumbuhan PDB ing Bangladesh kanthi nyipta kesempatan kerja anyar kanggo pria lan wanita, nyuda kemiskinan, nambah partisipasi komunitas lokal, entuk mata uang asing liwat turis manca, ningkatake standar ekonomi warga lokal, lan nggawe masarakat stabil lan ekonomi.

Pariwisata Bangladesh

Jaringan Pariwisata Dunia minangka swara sing wis suwe banget saka bisnis plancongan lan pariwisata ukuran cilik lan medium ing saindenging jagad. Kanthi nyawijikake upaya, WTN ndhisiki kebutuhan lan gegayuhan para usaha cilik lan menengah lan para pemangku kepentingan.

Akeh wong ing Bangladesh ujar manawa Pak HM Hakim Ali minangka pendiri industri pariwisata ing Bangladesh. Dheweke njabat dadi Presiden Asosiasi Hotel Internasional Bangladesh.

Ing sawijining pernyataan pers dina iki, Jaringan Pariwisata Dunia bangga ngumumake janjian kasebut Pak HM Hakim Ali dadi pimpinan WTN anyar Klompok Minat Bangladesh.

Juergen Steinmetz, Ketua, WTN

Ketua WTN Juergen Steinmetz ujar: "Sawise lelungan menyang Bangladesh, aku ndeleng potensial industri pariwisata lan pariwisata lan ngerti pengaruh ekonomi ing negara kasebut. Muga-muga klompok minat anyar, lan Pak Ali minangka pimpinan, bakal menehi pengaruh gedhe kanggo maneuver industri pariwisata ing Bangladesh liwat badai COVID-19.
Bisnis ukuran menengah nganti cilik duwe peran penting lan penting ing Bangladesh, lan WTN siyap tetep kanggo kepentingan klompok iki bebarengan karo Pak Ali lan panitia pariwisata lan pariwisata Bangladesh sing apik. "

HM Hakim Ali, Ketua, Bab WTN Bangladesh

Presiden Bab WTN Bangladesh HM Hakim Ali, sing uga nduweni Hotel Agrabad Ltd.., ngumumake panitia sing ana 13 anggota.

Kanthi nggabungake anggota sektor swasta lan publik ing platform regional lan global, WTN ora mung nyengkuyung para anggotane nanging uga menehi swara ing rapat pariwisata utama.

Kanthi makarya bareng para pemangku kepentingan lan karo pariwisata lan pamimpin pamrentah, WTN ngupayakake nggawe pendekatan inovatif kanggo pertumbuhan sektor pariwisata sing inklusif lan berkelanjutan, lan mbantu bisnis plancongan lan pariwisata cilik lan menengah sajrone jaman sing apik lan nantang. 

Tujuane WTN yaiku supaya para anggota bisa menehi swara lokal kanthi kuwat nalika uga menehi platform global. 

WTN nyedhiyakake swara politik lan bisnis kanggo bisnis cilik lan menengah lan nawakake pelatihan, konsultasi, lan kesempatan pendidikan. 

  • "Mbangun Plancongan"Inisiatif yaiku obrolan, pertukaran ide, lan pameran kanggo praktik paling apik dening para anggota ing luwih saka 120 negara. 
  • The "Pahlawan" Award ngenalake sapa sing entuk prestasi sing luwih apik kanggo lelungan lan komunitas pariwisata nanging asring ora digatekake. 
  • The "Seal Pariwisata sing luwih Aman”Menehi para pemangku kepentingan lan tujuan minangka platform kanggo nyebutake kekarepan kanggo mbukak maneh pariwisata kanthi aman lan tanggung jawab. 

Kanggo nggayuh tujuan kasebut, WTN nyengkuyung nggawe klompok minat, kalebu bab lokal, sing bakal bisa ngatasi masalah lokal lan global tartamtu ing lingkungan lokal lan global. 

Bab WTN Bangladesh

  • HM Hakim Ali - Presiden 
  • MN Karim - Wakil Presiden 
  • Mehedi Amin - Wakil Presiden 
  • Syed Ghulam Qadir - Sekretaris Jenderal 
  • Taslim Amin Shovon - Jt. Sekretaris Jenderal 
  • Syed Ghulam Mohammed - Direktur 
  • Syed Mahbubul Islam - Direktur 
  • Abdullah Al-Kafi - Direktur 
  • Mohammad Irad Ali- Direktur 
  • Nazrul Islam - Direktur 
  • Ahmed Hossain - Direktur 
  • Ariful Haque - Direktur 
  • Sohail Majid - Direktur 

Kantor Pusat WTN dununge ing Honolulu, USA. https://wtn.travel/ https://wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar