Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Warta Breaking Prancis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Martinique News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Martinique terus dikunci, dikandhani turis supaya lunga

Martinique terus dikunci, dikandhani turis supaya lunga
Martinique terus dikunci, dikandhani turis supaya lunga
ditulis dening Harry Johnson

Prefektur Martinique nyaranake supaya turis sing rentan lan ora divaksinasi ora nerusake nginep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Langkah-langkah anyar ditindakake dening Prefektur Martinique dina Senen, 9 Agustus.
  • Martinique ngumumake kunci dikuatake wiwit dina Selasa, 10 Agustus, jam 7:00 sore.
  • Otoritas Pariwisata Martinique wis negesake manawa kahanan sanitasi wis ora bisa ditindakake maneh kanggo kahanan sing optimal.

Langkah-langkah anyar ditindakake dening Prefektur Martinique dina Senen, 9 Agustus, nggawe kunci penguatan ing Martinique sajrone 3 minggu, wiwit dina Selasa, 10 Agustus, jam 7:00 sore

Martinique terus dikunci, dikandhani turis supaya lunga

Miturut kahanan, Prefektur Martinique wis menehi saran supaya turis sing rentan lan ora divaksinasi ora nerusake nginep.

The Otoritas Pariwisata Martinique wis negesake manawa kahanan kesehatan wis ora bisa ditemokake maneh kanggo kahanan sing optimal.

Nanging, perusahaan akomodasi ora bakal ditutup kanthi administratif sajrone periode kunci iki. Mula, para pengunjung kudu duwe wektu yen pengin mikir apa sing kudu ditindakake, nalika netepi langkah-langkah sanitasi sing anyar. Otoritas Pariwisata Martinique dikepungake kanggo nanggapi panjalukan pengunjung kanggo informasi lan menehi pitulung nalika budhal saka pulau kasebut.

Platform sewa hotel lan plancongan nyedhiyakake istilah penundaan lan pembatalan sing fleksibel, tanpa biaya sing disesuaikan karo krisis iki. Kajaba iku, papat maskapai utama sing kasedhiya Martinique ing wayahe iki (Air France, Air Caraïbes, Corsair lan Air Belgia) wis mbenake rencana penerbangane kanggo mbantu para plancongan Prancis lan Belgia ngatur tindak ing sawetara dina mbesuk. Air Caraïbes bakal nyedhiyakake nganti telung perjalanan saben dina antarane Fort-de-France lan Paris.

Ing sisih Air France, telung penerbangan saben dina bakal dioperasikake tanggal 11 lan 12 Agustus saka Fort-de-France, banjur rong penerbangan saben dina saka 13 nganti 15 Agustus. Ing dina Rebo, pesawat sing digunakake perusahaan kasebut bakal duwe pesawat sing luwih dhuwur kapasitas (nganti 160 penumpang tambahan). Kajaba iku, kabeh penumpang sing bali dijadwalake tanggal 22 Agustus lan sing kepengin bali menyang Prancis sadurunge tanggal 15 Agustus, bakal bisa gawe jadwal jadwal budhal tanpa biaya tambahan.

Babagan lelungan AS menyang lan saka Martinique, American Airlines bakal nerusake penerbangan non stop saka Miami menyang Fort-de-France awal November taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Martinique wis milih pilihan sing apik banget ing kene, amarga pandemi iki janji bakal dawa banget kajaba vaksin kudu diwajibake kanthi cepet.
    Covid-19 bakal terus ngasilake variasi anyar (saiki Delta lan Lambda) kajaba kita bisa nyuda jumlah infeksi kanthi drastis. Umume wong ora ngerti suwene infeksi pandemi saka wabah bubonic lan liya-liyane. Dheweke ngilangi akeh pedunung ing jamane, nanging dheweke terus mateni wong ing endi wae sing ditemokake sajrone 200 taun lan uga luwih akeh.

    Jaga Martinique aman. Iki minangka pulau sing apik!