24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality India Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Merek USA njaga India kanthi Radar Virtual

Patung Liberty katon saka feri Circle Line, Manhattan, New York
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Pasar global merek USA unik ing pirang-pirang cara, ora kurang saka sing dikirimake kanthi pesen sing jelas lan jelas kanggo para plancongan lan pariwisata India manawa Amerika Serikat serius arep ngasilake pasar India, yen lelungan wis ana maneh, kirim COVID.


Print Friendly, PDF & Email
  1. Brand USA nganakake rapat virtual tanggal 11 Agustus 2021, karo para pemangku kepentingan pariwisata lan pariwisata India.
  2. Dikonfirmasi maneh dening Brand USA manawa India mesthi radar.
  3. Perwakilan Amerika Serikat lan India kanthi semangat nunggu kemajuan ing plancongan, pariwisata, penerbangan, keramahan, apa wae sing pengin dijenengi.

Malah sajrone periode COVID, AS terus nggawe program kesadaran babagan apa sing kedadeyan ing India. Ing presentasi tanggal 11 Agustus 2021, sing nggabungake, ing platform virtual, pimpinan perjalanan lan turis utama saka India, Brand USA ngrembug babagan tujuane kanggo promosi lan pasar Amerika Serikat ing India. Brand USA negesake manawa India mesthi radar, lan para presenter ing rapat kasebut menehi fakta lan tokoh kanggo ngelingake pamirso manawa nomer pra-COVID ora mung bakal ditemokake nanging bisa uga ngluwihi.

Ing sisih ngarep panyambungan, kabeh bakal nambah kanthi luwih akeh penerbangan maneh, yen prekara kasebut rampung. Pejabat senior saka Brand USA ana ing kana kanggo ujar marang para pemain India manawa ana akeh persamaan ing antarane 2 negara kanggo ningkatake lelungan. Sisih India ing rapat virtual dipimpin dening Sheema Vohra sing wis suwe dadi promosi AS ing India.

Pelatihan Perdagangan Plancongan

Liwat Brand USA, sing menang penghargaan Program Penemuan USA wis nambah 64% ing perbandingan taun-taun. Program iki nawakake webinar sing pendidikan lan menehi inspirasi lan wis nglatih 10,113 agen wiwit taun 2020 nganti saiki.

Pasar India

Ing taun 2019, 1.47 yuta Pengunjung India kesah kanggo nemu Amerika Serikat, nyumbang $ 14.2 milyar kanggo ekonomi AS. Volume pengunjung saka India mudhun 77% ing taun 2020 lawan 2019, dene belanja mudhun 45%. Ing wulan Juni 2021, total lelungan penumpang pesawat manca kanthi non stop saka India menyang AS mudhun 59% dibandhingake karo Juni 2019.

Profil Pengunjung India

Ing taun khas, 18 negara entuk 2% utawa luwih saka total volume pengunjung ing India. Iki ndhukung upaya Brand USA kanggo nyengkuyung lelungan internasional menyang tujuan padesan utawa sing kurang dikenal ing saindhenging Amerika Serikat kaya sing diwajibake Undhang-undhang Promosi Perjalanan. 63% mung ngunjungi siji negara ing kunjungan AS, sing dibandhingake 76% ing kabeh negara jaban rangkah. Saka kira-kira 13 yuta wengi kamar sing dipesen ing taun 2019, India dadi nomer papat kanggo bengi kamar ing kabeh pasar. Tujuan plancongan utama yaiku bisnis ing 35% kabeh pengunjung ing taun 2019 - level 3 kaping luwih dhuwur tinimbang rata-rata ing kabeh negara jaban rangkah. Tujuan plancongan utama liyane kalebu VFR (ngunjungi kanca lan sedulur); preinan / preinan; lan konvensi, konferensi, utawa partisipasi pameran dagang.

Nalika nutup rapat virtual, ora ana wangsulan sing jelas babagan pitakon penting: Kapan virtual bakal diganti kanthi nyata?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar