24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Keslametan Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

COVID-19: Kita kabeh bebarengan, nanging jagad iki ora tumindak kaya ngono

Direktur Jenderal WHO babagan predikat COVID-19

Jumlah infeksi COVID-19 sing kacathet ngluwihi 200 yuta minggu kepungkur, mung 6 wulan sawise liwat 100 yuta. Ing tingkat iki, jagad bisa ngliwati 300 yuta ing wiwitan taun ngarep, ujare Direktur Jenderal Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus.


Print Friendly, PDF & Email
  1. Sanajan kasunyatane ana sawetara vaksin sing kasedhiya, jumlah kasus lan kematian anyar saya mundhak ing saindenging jagad.
  2. Nomer kasebut utamane kena pengaruh karo varian Delta amarga karakteristik sing bisa ditularake banget.
  3. Sanajan kabeh wong mesthi ngomong babagan kakebalan kawanan, Direktur Departemen Imunisasi WHO ujar manawa ora ana "nomer sihir."

Dheweke nambahake manawa prediksi kanthi cathetan ing ngisor iki manawa angka-angka kasebut meh wae kurang lan apa wae sing bisa ngindhari virus iki bakal njupuk tindakan drastis.

Tedros ujar, "Kita kabeh padha bebarengan, nanging jagad iki ora tumindak kaya ngono."

Dheweke sedih amarga ana sawetara vaksin sing kasedhiya, jumlah kasus lan kematian anyar saya mundhak, utamane kena pengaruh pungkasan karo varian Delta lan karakteristik sing bisa ditularake banget.

Sanajan kabeh wong mesthi ngomong babagan kakebalan kawanan, Direktur World Health Organization Departemen Imunisasi, ujar manawa ora ana "nomer sihir." Dheweke nerangake: "Pancen ana gandhengane karo virus sing bisa ditularake. Apa sing kedadeyan karo coronavirus… yaiku yen ana varian sing muncul lan luwih gampang ditularake, tegese fraksi wong sing luwih dhuwur kudu divaksinasi supaya bisa entuk sawetara kakebalan kawanan. Iki minangka area sing durung mesthi ilmiah. ”

Contone, campak banget nular nganti udakara 95% populasi kudu kebal utawa divaksin supaya ora nyebar. Nalika kita rampung nampa divaksinasi campak nganti conto, kayata, bayi ing Amerika divaksinasi nalika umur 12 wulan, sing anyar COVID-19 nggawe wong ora duwe rasa sayah utawa wedi utawa kalorone. Ana akeh banget sing ora percaya yen ora digunakake minangka marmut kanggo nyoba efektifitas "vaksin sing anyar iki." Kangge, ing korban tiwas ing saindenging jagad wiwit COVID-19 tekan 4,333,094 dina iki.

Kanggo sampeyan sing kena virus kasebut, pangarep-arep bisa ditemokake manawa pejabat WHO negesake manawa luwih akeh panelitian babagan perawatan kanggo COVID-19. Uji coba multi-negara sing durung pernah ana sing diarani Solidarity Plus bakal ndeleng efektifitas 3 obat anyar ing 52 negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar