24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News Maneka Warta

Pesawat Rusia nabrak gunung ing Turki sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut

Pesawat Rusia nabrak gunung ing Turki sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut
Pesawat Rusia nabrak gunung ing Turki sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut
ditulis dening Harry Johnson

Sawetara pesawat pemadam kebakaran wis dikirim menyang Turki dening Rusia kanggo mbantu negara kasebut ing perjuangane nyerang kebakaran liar, sing nyebabake sawetara minggu kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat pemadam kebakaran Rusia tiba ing Turki saiki.
  • Pesawat kasebut jebule ora bisa entuk ketinggian sawise mbuwang banyu menyang geni.
  • Nganti saiki, durung ana informasi babagan sebab-sebab kacilakan sing muncul.

Pesawat pemadam kebakaran Beriev Be-200 Rusia nabrak gunung ing wilayah kidul Marash ing Turki, Setu. 

Pesawat Rusia nabrak gunung ing Turki sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut

Kabeh wong sing ana ing amfibi Dadi-200 pesawat - pilot Rusia lan pejabat Turki - tiwas.

Miturut Rusia Menteri Pertahanan, ana limang prajurit Rusia lan telung pejabat Turki ing pesawat kasebut.

Pesawat kasebut nabrak sakcepete sawise ngeculake banyu nalika lagi ngamuk Kebakaran liar Turki. Pesawat kasebut kayane ora bisa nggayuh ketinggian sing cukup sawise mbuwang momotan, lan nabrak gunung kasebut.

Nganti saiki, durung ana informasi babagan sebab-sebab kacilakan kasebut muncul. Militer Rusia wis ngirim tim peneliti menyang Turki kanggo mriksa lokasi kacilakan kasebut.

Sawetara pesawat tempur wis dikirim menyang Turkey dening Rusia kanggo mbantu bangsa ing perjuangan kasebut wildfires, sing wis nyebabake sawetara minggu kepungkur. Miturut laporan media lokal, Be-200 sing nabrak kasebut dipasang ing departemen pemadam kebakaran Adana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar