24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Petualangan Breaking News Internasional budaya Industri Hospitality Italia Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Trek 3200 kilometer ngluncurake Pariwisata Slow

Dalan kanggo pariwisata alon

Nalika sak klompok plancongan suwene 8 dina ing Via Francisca Lucomagno, klompok liyane meh 2 wulan dituju menyang Roma sawise ninggalake Canterbury. 2 klompok walker minangka bagean saka wisata alon ing "Road to Rome 2021. Mulai maneh!"


Print Friendly, PDF & Email
  1. 2 klompok kasebut gabung ing Pavia, ibukutha Lombard, kanggo ngluncurake maneh wisata sing alon.
  2. Iki minangka 2 lelungan sing beda banget kanthi siji tujuan umum: yaiku promosi lelungan kasebut dhewe - pariwisata sing alon, ing kedadeyan iki uga dikenal kanthi mlaku-mlaku.
  3. Peningkatan budaya lan berkelanjutan wilayah sing dilintasi ing proses kasebut dadi luwih populer.

Saben klompok mangkat saka macem-macem lokasi lan banjur rapat dina Selasa, 10 Agustus, ing Pavia sawise pirang-pirang dina pawai. Siji klompok kalebu anggota AEVF, Asosiasi Eropa Vie Francigene, sing milih ngrayakake ulang taun kaping rong puluh kanthi perjalanan 3,200 kilometer. Klompok liyane njupuk lelungan 8 dina ing dalan Via Francisca del Lucomagno - trek sing nyambung Danau Constance menyang Danau Lugano lan sing liyane menyang Pavia, sawise nyebrang Lombardia saka sisih lor menyang sisih kidul liwat taman lan situs UNESCO. Via Francisca del Lucomagno minangka trek kuno sing nyambung Eropa tengah karo Roma.

Kaloro kasunyatan wis kekancan rada suwe, uga wakile, presiden Massimo Tedeschi saka AEVF, lan Marco Giovannelli lan Ferruccio Maruca (masing-masing minangka panulis pandhita lan sekretaris Tabel Institusi) kanggo Via Francisca del Lucomagno.

"Kita wis khusus ngatur klompok peziarah iki saka Lavena Ponte Tresa (Varese), titik Italia pertama ing Via Francisca del Lucomagno, kanggo ketemu karo para peziarah ing dalan menyang Roma, ” nerangake Marco Giovannelli.

"Iki wayahe nandhani restart sawise wayahe angel. Pariwisata alon lan mlaku-mlaku ngidini sampeyan ngrasakake lan nikmati wilayah-wilayah kasebut, "ujare Massimo Tedeschi," amarga para peziarah lan lelungan jinis iki ningkatake dialog antarane budaya Eropa lan ekonomi lokal. "

Via Francigena diwiwiti saka Inggris, ing endi "0 km" ing ngarepe Katedral Canterbury, menyang Roma liwat pirang-pirang wilayah, kalebu Prancis lan Swiss lan nerusake perjalanan nganti Santa Maria di Leuca, (Puglia) finibus terrae , wong Italia (pungkasan Bumi), amarga tekan Via Francigena sisih kidul. Asosiasi sing wis promosi 20 taun iki ngrayakake ulang taun penting iki kanthi mlaku kanthi lengkap - lelungan 3,200 kilometer ing saindenging Eropa.

Via Francisca del (saka) Lucomagno malah wiwit saka Jerman, luwih tepat saka Danau Constance, banjur ngliwati Kanton Grisons lan Kanton Ticino (Swiss), uga jalur ing Liechtenstein. Nyabrang Lulus Lucomagno, sing jenenge duwe jeneng, banjur mlebu Italia saka Danau Ceresio.

 Saka kene, 10 jamaah saka Trentino, Campania, lan Lombardy budhal gabung karo "kolega" Jalan menyang Roma.

Iki wis dadi wayahe simbolis sing nate negesake maneh babagan pengalaman, dalane, supaya masarakat dadi pusat. Pertemuan ing antarane dheweke lan budaya sing diwakili nalika nggawa energi sing penting lan berkelanjutan menyang wilayah sing dilewati yaiku sing penting. Sugeng pangenalan sing paling pantes babagan lelungan sing apik lan turis sing alon bisa dadi paling apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar