24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Cruising TIKP Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Maladewa saiki dadi negara kaping 128 ing Jaringan Pariwisata Dunia

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC) disambut menyang Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka Anggota Tujuan sing kaping 128. Tujuane MITDC yaiku nggabungake pariwisata adhedhasar komunitas ing Maladewa lan nggawa pariwisata pulau lokal nganti luwih dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email
  • The Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC) minangka BUMN Pamrentah Maldivian 100% sing diwajibake ndhukung lan nyengkuyung pangembangan lan pertumbuhan segmen pasar pertengahan Industri Pariwisata.
  • Maldives Integrasi Pariwisata Pembangunan Corporation minangka sah dening direktur ngatur Mohamed Raaidh melu ing Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka Anggota Tujuan paling anyar.
  • Maladewa nembe gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia (WTN), nggawe pariwisata iki swarga dadi negara kaping 128 sing memimpin organisasi iki.

Director Mohamed Raaidh wis kerep dadi tamu ing akeh diskusi global by mbangun maneh.lancaran diatur dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Ing pimpinan Pak Raaidh, Maldives Integrated Tourism Development Corporation saiki dadi bagean saka diskusi global penting iki minangka anggota WTN paling anyar.

Kanthi gabung karo MITDC, Republik Maladewa uga dadi negara kaping 128 kanthi anggota ing WTN.

Ketua Jaringan Pariwisata Dunia Juergen Steinmetz ujar:

"Maladewa narik perjalanan lan pariwisata. Aku seneng lelungan menyang Maladewa kaping pirang-pirang taun suwene 30 taun.

"Maladewa tanpa doupt minangka salah sawijining pantai paling apik lan tujuan menyelam ing saindenging jagad. Maladewa kanthi hotel resor mewah sing sumebar ing atusan pulau uga dadi papan sing becik kanggo njaga jarak sosial nalika ngluncurake tujuan plancongan lan pariwisata kanthi aman.

"Jaringan Pariwisata Dunia seneng bisa kerja bareng MITDC lan terus kerja bareng karo Mohamed Raaidh. Mohamed wis dadi wajah sing akrab nalika diskusi.

"Saiki kita ngundang para pemangku kepentingan ing Maladewa, hotel, resort, atraksi, bandara uga gabung karo jaringan kita.

"WTN wis dadi kekuwatan utama ing jagad wisata & pariwisata, khusus kanggo bisnis independen ukuran cilik lan medium ing donya.

"Akeh organisasi kaya sing dununge ing Maladewa saenipun makili profil iki. Sugeng rawuh Maladewa! ”

The Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC) nyatakake:

Tujuan utama kita yaiku nggawa pertumbuhan ekonomi kanggo bangsa kanthi ngembangake kemungkinan sektor pariwisata liwat pangembangan pariwisata terpadu sing sistematis lan terencana ing industri iki.

Kanggo nindakake macem-macem industri pariwisata lan perhotelan sing saya akeh ing Maladewa, Pamrentah Maldivian wis ngupayakake babagan kemungkinan golek pasar pariwisata menengah sing saiki saya akeh ing Maladewa. Lan ing inisiatif iki, Pamrentah Maldivian wiwit ngembangake konsep pariwisata terpadu ing Maladewa.

Mohamed Raaidh, direktur Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC)

Beda karo konsep tradisional siji-pulau-siji-resort sing diadopsi dening resort saiki sing kabeh layanan diwenehake dening operator tunggal, kita arep melu sawetara operator bisnis kanggo nyedhiyakake macem-macem layanan kayata wisma, pusat komunitas, spa, restoran , olahraga banyu, taman tema. Iki utamane kanggo ningkatake keterlibatan lan penghasilan kanggo bisnis lokal.

Kajaba iku, dadi prioritas utama kanggo nyumbangake kontribusi masarakat lokal ing sektor pariwisata lan intine nambah ekonomi masarakat.

MISSION

Upaya keunggulan kanggo ngrampungake amanat kita lan nggampangake pangembangan pariwisata terpadu ing saindenging negara kanthi menehi kesempatan bisnis sing inovatif lan ekonomis supaya partisipasi UKM ing industri iki, lan dadi organisasi model sing duwe kapitalisasi pangembangan sumber daya manungsa lan mitra strategis ing nasional pangembangan pariwisata.

VISI

Mbangun kemakmuran kanggo komunitas Maldewa liwat pangembangan pariwisata terpadu lan nggawe pariwisata lokal Maladewa minangka merek global.

Mohammed Raaidh diangkat dadi Direktur Manajemen Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC) kanthi tujuan utama kanggo nyumbang kanggo pertumbuhan ekonomi bangsa kanthi ngembangake kemungkinan sektor pariwisata liwat pangembangan pariwisata terpadu sing sistematis lan terencana ing industri iki.

Pak Raaidh wis makarya langsung karo mantan Presiden, Yang Mulia Dr. Mohamed Waheed Hassan, minangka kepala Staff Resmi Resmi. Pengalaman sing akeh banget ing negara-negara wilayah ASEAN nggawe dheweke dadi pemain kuat ing jaringan pariwisata, transportasi, lan industri impor / ekspor.

Salajengipun, kanthi latar mburi aktif ing penegak ukum, pencegahan tindak pidana lan motivasi hukum, Mohamed Raaidh ngentekake luwih saka 4 taun kanthi kaku nyusun kerangka kerja hukum lan nyusun undang-undang sing umume digayuh.

Visi dheweke yaiku nggabungake pariwisata adhedhasar komunitas ing Maladewa lan nggawa pariwisata pulau lokal nganti luwih dhuwur.

http://mitdc.com.mv/    WTN: www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar