24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor LGBTQ News Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Florida minangka sing paling kena infeksi, Hawaii sing dadi tujuan wisata AS paling parah

Bandara Miami
Turis ing Bandara Miami
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penerbangan menyang Florida lan Hawaii sing kebak Hotel apik banget. Garis ing restoran asring. Pengunjung lali yen dheweke pancen ana ing swarga COVID-19 nalika ngunjungi Sunshine, utawa Aloha Negara saiki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Florida nduwe panyebaran paling cepet saka infeksi COVID-19 ing Negara Pariwisata utama saiki kanthi 25991 kasus anyar utawa 1210 kasus per yuta populasi. 27 wong tiwas utawa 1.25 saben yuta
  2. Hawaii minangka Negara Pariwisata AS paling parah sing ana 4 wong mati utawa 2.17 saben yuta. Hawaii nyathet 845 kasus anyar utawa 584 saben yuta
  3. Hawaii iku a Negara Demokrat, Florida a Negara Republik.
Mayuta-yuta wong Amerika ujar YES kanggo preinan,…. nanging saiki?

Pancen ora ana bedane karo virus COVID yen Negara AS dikelola dening Gubernur Republik utawa Gubernur Demokrat.

Apa Florida lan Hawaii tresna marang Pengunjung mati?

Mbukak Negara Pariwisata bisa uga dadi formula sing uga mbukak Negara kanggo nyathet infeksi COVID sing dhuwur. Florida mbukak sudhut kanggo pariwisata, lan uga Hawaii, nyambut tamu kanthi tangan terbuka.

92% wisatawan LGBTQ ing AS divaksinasi. Kaloro negara kasebut grapyak LGBTQ.

Kaloro negara kasebut ganti-ganti saingan kanggo sawetara minggu pungkasan babagan sapa sing wabah paling parah ing kasus COVID-19 anyar, lan kaloro Negara kasebut nolak njaluk larangan sing luwih migunani babagan industri pengunjung sing golek dhuwit.

  • Perbandingan kasebut adhedhasar statistik COVID 19 kanggo dina iki lan dudu lembur.
  • Suwe-suwe Hawaii duwe nomer COViD-19 paling murah ing sembarang negara. Nomer kasebut wiwit paling murah dadi medeni sawise watesan perjalanan lan syarat diganti awal wulan iki.
  • Ing tanggal 18 April 2020, publikasi iki kacarita bab Hawaii ditutup after COVID -19 nomer infeksi ngluwihi 100 ing sedina. Ing minggu iki, Hawaii wis nemoni 1200 infeksi anyar sajrone sedina, lan pariwisata tetep saya rame amarga ora ana watesan sing bisa dideleng.

    Hawaii mbukak kanggo pengunjung sing divaksinasi wulan iki, lan kanggo pengunjung sing tes negatif wiwit Oktober 2020.

    Topeng santai Hawaii lan syarat jarak sosial ing restoran, hotel, lan setelan njero ruangan liyane, lan COVID mundhak nalika pariwisata saya akeh.

    Florida ora bisa ngindhari paling akeh larangan, terus pariwara dadi tujuan plancongan sing apik, lan COVID pancen spike.

    Loro-lorone negara bagian Florida, lan Hawaii padha, yen panyebaran COVID paling dhuwur ing wektu iki, nggawe akeh warga lokal ndhelik ing omah.

    Nalika Hawaii isih duwe kasur rumah sakit ing wektu iki, ing kamar darurat Florida wis nyebar menyang lorong.

    Ing minggu kepungkur, Florida duwe kasus COVID luwih akeh tinimbang kabeh 30 negara bagian kanthi tingkat kasus paling endhek, digabungake.

    Kaloro negara kasebut duwe luwih saka 50% pedunung sing divaksinasi, lan kalorone Negara ngerti nomer bebaya ing kamp sing ora divaksinasi.

    Kaloro Negara kasebut uga butuh ekonomi pariwisata supaya bisa maju lan bisa nimbang larangan sing kaku. Gubernur Hawaii Ige nyelehake sawetara watesan simbolis maneh. Saiki dheweke nuntut restoran supaya mung adol 50% ruangane.

    Amarga Amerika Serikat isih ditutup kanggo turisme internasional, mula negara-negara kasebut gumantung karo turis domestik. Pelancong Eropa ilang ing Florida, dene wong Jepang, lan Korea wis ora katon maneh ing restoran, toko, lan pantai Hawaii.

    Nanging Pariwisata Domestik menehi ganti rugi kanggo kerugian iki lan saya akeh banget sadurunge.

    Ironis Gubernur Ige ing Hawaii ngandhani para turis ora perlu lelungan saiki, lan Otoritas Pariwisata Hawaii wis nyoba nggawe lelungan menyang Hawaii supaya ora kepenak. Kabeh iki isih ana ing kuping pati.

    Bebenerane pejabat manawa turis pancen ora nyampur karo warga lokal, lan kabeh wong ngerti.

    Hawaii lan Florida sejatine dadi luwih cedhak sawise Hawaiian Airlines introduksi penerbangan tanpa henti saka Honolulu menyang Orlando.

    "Sisa crita" durung dingerteni. Medeni yen mikir babagan asile, sayang, sawetara ukara wis ditulis ing tembok.

    Print Friendly, PDF & Email

    About penulis

    Juergen T Steinmetz

    Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
    Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

    Ninggalake Komentar

    14 Komentar

    • Ing Hawaii, mayoritas kasus sing anyar yaiku komunitas sing nyebar ing kulawarga lan kumpul sing dudu turis. Yen panyebaran kasebut ana ing tujuan wisata pasir, dudu lingkungan kita, pariwisata mesthi bakal rampung maneh kanthi deg-degan. Kita kabeh seneng nunjuk driji, nanging awake dhewe ora kepenak amarga awake luwih gampang nunjuk wong liya

    • Iki kabeh babagan dhuwit. Hawaii pengin dhuwit. Wong wis bosen dikurung lan pengin plancongan apa wae. Ora seneng urip. Urip dhewe utawa wong liya. Mungkasi plancongan. Tetep mulih. Jarak sosial, nganggo topeng, Cuci tangan, Sanitasi, Supaya bisa ngatasi iki lan urip maneh. Kanthi tarif utawa hak sing egois iki, kita bakal terus ngeculake nyawa lan lara. Saiki kurban kanggo kasempatan kanggo nambah kahanan iki. Hawaii lan Florida kudu nutup lawang lan ngresiki tumindak kasebut. Aku rumangsa ora apik kanggo warga Hawaii nalika lagi diserang.

    • Nalika tes mandheg kanggo wong sing divaksinasi Comimg menyang Hawaii, kasus-kasus kasebut mula saya suwe saya suwe sajrone sawetara minggu, wong sing divaksinasi nggawa mudhun restoran lan hotel nganti 50% ora bakal mandheg wong sing nggawa dheweke kudu dites sadurunge mlebu ing Hawaii